Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ!

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η συνέντευξη τύπου και η καταγγελία που συνυπογράφει ο κύριος Αποστολόπουλος με την ιδιότητα του ως Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, εναντίον...

του αιρετού Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής κ. Γιώργου Καραμέρου, με την οποία τον κατηγορεί για «εκβιασμό» για την διαχείριση των κονδυλίων των Προγραμμάτων Επισιτισμού.
Και αυτό μόλις τρεις μέρες μετά από την δημόσια καταγγελία του, για τα όσα εξέφρασε ως προσωπική άποψη ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιάνης Βαρουφάκης για την οικονομική αυτοτέλεια των ΟΤΑ.
Δεν γνωρίζουμε τί είδους κομματικές υποχρεώσεις ξεπληρώνει ο κ Αποστολόπουλος και σε ποια διατεταγμένη υπηρεσία βρίσκεται, επιτιθέμενος σε όποια εκλεγμένη αρχή έχει υποστηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οφείλει όμως να υποστείλει την κομματική του σημαία, όταν εκφράζεται ως δήμαρχος Παπάγου Χολαργού. Οφείλει να  
σέβεται την κοινή γνώμη του Χολαργού και του Παπάγου.
Οφείλει πριν από κάθε ανάλογη κίνηση να ενημερώνει το δημοτικό συμβούλιο και να το εκφράζει, όπως ο νόμος ορίζει, όταν υπογράφει ως δήμαρχος.
Και πάνω από όλα οφείλει να προστατεύει τα συμφέροντα των δημοτών του και να μην βάζει το δήμο μας σε αντιπαραθέσεις κομματικού χαρακτήρα διακυβεύοντας μια αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής που ετοιμάζεται μέσω των δήμων να εκπονήσει το Πρόγραμμα Επισιτισμού, για να στηρίξει τις οικογένειες που δοκιμάζονται από μια βαθιά κρίση.
 Τέλος οφείλει να είναι πολύ προσεκτικός όταν αναφέρεται στον Υπουργό Οικονομικών τη ίδια στιγμή που εκείνος υπερασπίζεται στο εξωτερικό τα συμφέροντα της χώρας μας, με την στήριξη όλων των Ελλήνων, ανεξάρτητα από ιδεολογικές αναφορές και τη στιγμή μάλιστα, που ο ίδιος αρνήθηκε μετά μανίας ως κομματικός εγκάθετος, να εκδώσει ψήφισμα όταν για το ίδιο ακριβώς θέμα είχε τοποθετηθεί ανάλογα η προηγούμενη κυβέρνηση προσπαθώντας να φορτώσει στην Αυτοδιοίκηση τον καθολικώς καταδικασμένο ΕΝΦΙΑ.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ κ. Κιουγουμτζόπουλε, εσύ από πότε είσαι ακομμάτιστος. Όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στα χάι του, με τον Γιώργο Παπανδρέου, την στήριξη του δεν ζητούσες για να είσαι υποψήφιος δήμαρχος? Για κοίταξτε το παρακάτω δημοσίευμα:

    Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στις 13 περιφέρειες και σε 31 δήμους της Αθήνας
    18/06/2010
    Τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ (που προτάθηκαν ή αυτοπροτάθηκαν διαδικτυακά και τίθενται υπό κρίση για το χρίσμα του κόμματος) στις 13 Περιφέρειες της χώρας, δημοσίευσε η εφημερίδα «ΝΕΑ», ενώ σε δύο συνέχειες η εφημερίδα «ΝΙΚΗ» έδωσε στη δημοσιότητα λίστες υποψηφίων δημάρχων σε 27 συνολικά δήμους της Αθήνας.
    .......
    Στην Β΄ Αθήνας
    Δήμος Χολαργού- Παπάγου : Δεμερτζής Παναγιώτης, Κουγιουμτζόπουλος Χαράλαμπος, Κουλούρης Βασίλης, Κουρκουτσάκης Νίκος, Μαντάς Αριστείδης

    Ούτε εσύ είσαι ακομμάτιστος. Μάλλον περιφερόμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή