Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΟ "ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ"! Ο ΕΟΠΥΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ!

                                            
 Η νέα Κυβέρνηση πώς θα λύσει αυτά τα προβλήματα; Χωρίς φράγκο Ο ΕΟΠΥΥ δεν πηρώνει όσα χρωστάει στα νοσοκομεία και αντίστοιχα οι εργαζόμενοι μένουν απλήρωτοι και η ασφυξία συνεχίζεται! Ανάπτυξη μέσα στο ευρώ κατά τα άλλα θα φέρει και ο ΣΥΡΙΖΑ! 

Δείτε με τι αγωνία μιλάνε οι αρμόδιοι του "Ευγενίδειου Θερπευτηρίου":

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου στη συνεδρίαση της ...

26ης Φεβρουαρίου 2015 απεφάσισε ομόφωνα να ανακοινώσει δημοσίως τα κάτωθι:
Παρά τις εντατικές προσπάθειες που καταβάλλονται από πλευράς Δ.Σ. προς την Διοίκηση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για την καταβολή του οφειλομένου ποσού των 1.320.000 ευρώ για την εξόφληση των μη συμβασιοποιημένων δαπανών νοσηλείας ασφαλισμένων του ΤΑΠ-ΟΤΕ, για τις οποίες έχει ήδη συμβιβασθεί το Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στις 11.12.2014, και, παρά την ρητή επιταγή του ν.4316/2014 (ΦΕΚ 270Α/24.12.2014), καμία καταβολή χρημάτων δεν έχει επιτευχθεί.
       Αποτέλεσμα της οικονομικής ασφυξίας του Θεραπευτηρίου είναι να μην έχουν καταβληθεί επί τριμήνου οι αποδοχές στους εργαζομένους της Κλινικής, η πλειονότητα των οποίων έχει ως μοναδικό έσοδο διαβίωσης τις συγκεκριμένες αποδοχές και μόνο.

                                              

Το Δ.Σ. του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου