Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ! ΘΥΜΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤEΣ ΤΟΥ! ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΑΛΕΞ;

Θύμα "bullying" από συμφοιτητές του φαίνεται πως έχει πέσει πολλές φορές ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, ο φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής στον Κατσικά Ιωαννίνων, που αγνοείται εδώ και μία σχεδόν εβδομάδα. Στην εκδοχή αυτή συγκλίνουν οι έρευνες, θυμίζοντας την περίπτωση του Άλεξ που το 2006 εξαφανίστηκε στη Βέροια για να αποδειχτεί ότι έπεσε θύμα μαθητών σχολείου, το δε σώμα του οποίου δεν έχει ακόμη βρεθεί!
Διαβάστε το παρακάτω ρεπορτάζ από το news247.gr

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο φοιτητής που κατάγεται από το Ρέθυμνο, άφησε πίσω στο δωμάτιό του το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.
Για τον εντοπισμό του γίνονται έρευνες από την Αστυνομία και  την ΕΜΑΚ στις γύρω περιοχές αλλά και στη λίμνη που υπάρχει εκεί κοντά, δίχως όμως αποτέλεσμα.
Μία μαρτυρία που τον τοποθετούσε νωρίς το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής σε ένα σουβλατζίδικο, δεν έχει απορριφθεί, αλλά έχει αρχίσει και ατονεί. Το υλικό του κλειστού κυκλώματος που φέρεται να κατέγραψε τις κινήσεις του παιδιού δεν δίνει σαφή εικόνα για το εάν είναι εκείνος ή απλά κάποιος που του μοιάζει, ενώ μόλις την Τετάρτη ένας οδηγός αστικού λεωφορείου κατέθεσε πως ο Γιακουμάκης επιβιβάστηκε στο λεωφορείο στις τρεις παρά το μεσημέρι της Παρασκευής, αλλά δεν θυμάται που κατέβηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ληφθεί το υλικό των κλειστών κυκλωμάτων σχεδόν ολόκληρης της πόλης των Ιωαννίνων και εξετάζεται καρέ-καρέ, ενώ και οι συγγενείς έχουν κληθεί να δουν βίντεο μήπως τον αναγνωρίσουν.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σηκώθηκε ελικόπτερο χθες, προσφορά του τοπικού επιχειρηματία κ. Β. Χήτου για να βοηθήσει τις έρευνες, δίχως όμως αποτέλεσμα, ενώ πλήθος εθελοντών έχουν καταφτάσει ακόμα και από την Κέρκυρα.
Το παιδί προκύπτει να έχει πέσει θύμα «bullying» από συμφοιτητές του τουλάχιστον πέρυσι, γιατί φέτος σύμφωνα με τους συγγενείς του δεν είχε εκφράσει σχετικά παράπονα στους γονείς του.
Οι τοπικές Αρχές, πάντως, έχουν ενοχληθεί από την καθυστέρηση των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας που καθυστερούν να απαντήσουν και να αποστείλουν τα στοιχεία που αιτήθηκε η Αστυνομία μέσω άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, τα οποία στην καλύτερη των περιπτώσεων αναμένονται ...αύριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου