Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης πριν από το ΔΣ της ΕΠΟ, ο...


Σέρχιο Μαρκαριάν θα αποτελέσει τον νέο τεχνικό της "γαλανόλευκης". Διαβάστε αναλυτικά το προφίλ του Ουρουγουανού προπονητή.
ο Σέρχιο Μαρκαριάν είναι ο "εκλεκτός" της ΕΠΟ για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιώργου Καραγκούνη, έγινε γνωστό ότι θα ανακοινωθεί επίσημα στο ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που αρχίζει στις 12:00.
Μέσα στη συμφωνία υπάρχει και ο όρος της μόνιμης εγκατάστασης του Ουρουγουανού τεχνικού στην Ελλάδα και της δια ζώσης παρακολούθησης του ελληνικού πρωταθλήματος. Το ποσό που θα πάρει είναι 350.000 ευρώ μέχρι τη λήξη των υποχρεώσεων στα προκριματικά και το μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης, ενώ βοηθοί του θα είναι ο Νίκος Κωστένογλου και ακόμη ένας δικής του επιλογής.
Ο Μαρκαριάν έχει την εμπειρία δουλειάς και στις εθνικές ομάδες. Δούλεψε στην Εθνική ομάδα της Παραγουάης το 1992-1993 αλλά και την τριετία 1999-2002 με επιτυχία. Από το 2010 έως και το 2013 εργάστηκε στην Εθνική ομάδα του Περού και η δουλειά αναγνωρίστηκε σχεδόν από το σύνολο των φιλάθλων της χώρας. Προφανώς το γεγονός ότι διαθέτει το know how της δουλειάς του ομοσπονδιακού μέτρησε στην επιλογή.
contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου