Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ "ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ" ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΝ Π. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ!

Ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, με το που ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία-φιάσκο (15 λευκά ψηφοδέλτια, με υποψήφιους για τον θεσμό τους Θωμόπουλο, Αναγνωστοπούλου, Βραχιολίδη) ανήρτησε τη νέα προκήρυξη για την πλήρωση της θέσης του..

Συμπαραστάτη του Δημότη, διαδικασία που αναμένεται να περαιωθεί την ερχόμενη Παρασκευή το απόγευμα. Πλέον, ο εκλεκτός του Δημάρχου (και κυρίως εκλεκτός του Αντώνη Σαμαρά), Παναγιώτης Κανελλόπουλος θα είναι υποψήφιος για τη θέση!  
Ο Δήμαρχος, δίνοντας γραμμή να καταψηφιστούν οι 3 υποψήφιοι μέσω των λευκών ψηφοδελτίων, παρά το ότι παραπλανητικώς την ίδια ώρα έλεγε δημοσίως "και οι τρεις υποψήφιοι είναι αξιόλογοι", θεωρεί πλέον ότι ο δρόμος έχει ανοίξει για να αναδειχθεί "Συμπαραστάτης του Δημότη" ο...δικός του άνθρωπος! Με πολιτικά τερτίπια απηρχαιωμένου τύπου και με προσυμφωνίες κάτω από το τραπέζι, ο Ηλίας Αποστολόπουλος παρά το ότι είναι νέος άνθρωπος, άρα θα κομίζει και νέες ιδέες, ακολουθεί τις πολιτικάντικες, καταδικαστέες στη συνείδηση των πολιτών συνταγές! 
Τώρα πια το μόνο ενδιαφέρον που εντοπίζεται στη συγκεκριμένη ψηφοφορία και η οποία "καίει" τον Δήμαρχο, είναι να μετρήσει τις δυνάμεις του μέσα στην παράταξή του και το κατά πόσο μπορεί να επιβληθεί στα στελέχη του. Η επιβεβαίωση της ισχύος του περνά μέσα από το κατά πόσο θα υπακούσουν τα στελέχη του στην υπερψήφιση ή όχι του Παναγιώτη Κανελλόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου