Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΑΡΘΡΟ-ΤΟΜΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!

Η διαχείριση της εικόνας των προβλημάτων στο τοπική Αυτοδιοίκηση

γράφει ο Αλέξανδρος Νομικός
παθολογοανατόμος Επιμελητής Β' "Ασκληπιείου Βούλας"
πρώην δημοτικός σύμβους Παπάγου-Χολαργού 
Αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός, πως διεθνώς και σε πολλές περιπτώσεις, οι κυβερνήσεις δεν ασχολούνται τόσο με τη διαχείριση συλλογικών προ­βλημάτων, όσο με τη διαχείριση της εικόνας των προβλημάτων. Γνωρίζουν ότι δεν έχει τόση σημασία τι κάνουν, όσο τι φαίνεται ότι κάνουν.

Σύμφωνα με τον καθηγητή του πανεπιστημίου του Warwick X. Κ Τσούκα αν και όλες οι σύγχρονες...

δημοκρατίες έχουν χαρακτηριστικά της «εικονικής δημοκρατίας», στις χώρες με ένα στοιχειωδώς λειτουργικό πολιτικό σύστημα, εκλογικευμένο δημόσιο λόγο, και στιβαρούς δημόσιους θεσμούς, η «εικόνα» δεν έχει υποκαταστήσει πλήρως την έλλογη λήψη αποφάσεων. Αντιθέτως, σε χώρες με ένα αυτοαναφερόμενο πολιτι­κό σύστημα, κατακερματισμένο και ιδεοληπτικό δημόσιο λόγο και ισχνούς δημό­σιους θεσμούς, η διαχείριση της εικόνας συνιστά την κύρια παράμετρο στη λήψη κυβερνητικών αποφάσεων. Τα αποτελέσματα είναι καθοριστικά για την ποιότητα ζωής των πολιτών: η αποτελεσματική διαχείριση των συλλογικών προβλημάτων στη δεύτερη κατηγορία χωρών υστερεί σε σχέση με την πρώτη, τα συλλογικά αγαθά δεν προστατεύονται επαρκώς, στρατηγικές αποφάσεις αναβάλλονται.
Παρόμοια φαινόμενα παρατηρούνται πολλές φορές και στην τοπική αυτοδιοί­κηση. Οι δημοτικές αρχές, που αποτελούν τον εγγύτερο στους πολίτες φορέα εξουσίας, συχνά παρασύρονται υιοθετώντας παρόμοιες στρατηγικές οι οποίες όχι μόνον δεν βοηθούν στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του δημότη, αλλά αποτελούν μέσα παραπλάνησης και αποπροσανατολισμού. Ενίοτε μάλιστα, οι λογικές διαχείρισης της εικόνας αποτελούν την κυριότερη παράμετρο που σχε­τίζεται με τη λήψη αποφάσεων, γεγονός που αναπόδραστα οδηγεί στην έλλειψη πειστικών λύσεων και στη διαιώνιση πολλών και σημαντικών προβλημάτων, που βρίσκονται στην αρμοδιότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έτσι, μακροπρόθεσμοι στρατηγικοί σχεδιασμοί, ανατρέπονται από αδυναμία αντιμετώπισης και των στοι­χειωδέστερων τοπικών ζητημάτων.
Παρατηρούνται, συνεπακόλουθα, φαινόμενα όπου βαρύγδουπες δηλώσεις και πολλές εντυπωσιακές κατά τα άλλα φωτογραφίες, συνοδεύονται από έλλειψη ουσιαστικής πολιτικής. Τα παραπάνω διακρίνονται εντονότερα στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής. Έτσι, φαντασμαγορικές εκδηλώσεις σε δημοτικούς παιδι­κούς σταθμούς, αποκρύπτουν τα δυσανάλογα υψηλά τροφεία. Ομιλίες και διακη­ρύξεις για την κοινωνική πολιτική, δεν καταφέρουν να κρύψουν την αδυναμία παροχής ενός ουσιαστικού δικτύου προστασίας σε μια κοινωνία που νοσεί. Ανα­ντίρρητα, το μεγάλο βάρος της προνοιακής πολιτικής επωμίζεται η κεντρική εξου­σία μέσω των οργανωμένων δομών που οφείλει να έχει. Η τοπική αυτοδιοίκηση όμως δρώντας επικουρικά, αλλά ουσιαστικά, δύναται να επιτελέσει σημαντικότα­το έργο παρέχοντας πολύτιμη αρωγή όχι μόνον στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αλλά και στο σύνολο του πληθυσμού. Αυτό βέβαια απαιτεί διάθεση ουσιαστικής επίλυσης των προβλημάτων και όχι στείρα διαχείριση της εικόνας.
Σύμφωνα με τον John Stewart στο Modernizing Local Government, η αποτελε­σματική τοπική αυτοδιοίκηση είναι απαραίτητη για την καλή διακυβέρνηση της κοινωνίας. Μία αποτελεσματική τοπική αυτοδιοίκηση, όμως, προϋποθέτει τοπικές επιλογές. Προϋποθέτει τοπικές αρχές ικανές να αντεπεξέρχονται σε συγκεκριμέ­να προβλήματα, να λαμβάνουν υπόψη τις τοπικές συνθήκες και επίσης να επιτρέ­πουν και να προωθούν προγράμματα και καινοτομίες, στηρίζοντας έτσι την ύπαρ­ξη της πολυφωνίας στο κυβερνητικό σύστημα. Η ριζική ανασύνταξη του κράτους και του πολιτικού συστήματος, αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης, τόσο στον πρώτο, όσο και στο δεύτερο βαθμό, ήταν και παραμένει, η υπ' αριθμόν ένα πρό­κληση για το μέλλον και την προοπτική της χώρας μας.

* το άρθρο του Αλέξανδρου Νομικού δημοσιεύτηκε στο τελευταίο τεύχος της τοπικής εφημερίδας "Αντίλογος Χολαργού"

19 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΝΟΜΙΚΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΤΕ ΠΙΣΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΚΑΝΟΝΕΣ" ;
    ΟΛΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ .....ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ .......ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ !

    ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ,ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ,ΣΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΚΠΛΗΠΙΕΙΟ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ; ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ; ΑΝ ΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ.

    ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ;
    ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ;

    ΑΚΟΥΩ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!!!!

    ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ !

    ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΕΦΕΙ .

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΦΟΥΛ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ !
    ΓΡΑΦΕΤΕ , ΓΡΑΦΕΤΕ, ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΠΡΑΞΗ .

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ .

    ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

    ΑΡΧΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ !!
    ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ !
    ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο STEWART KAI H ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ !

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ .
    ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΛΑ .

    ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΣΩΝ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΙ .
    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ , ΝΑΙ ;

    ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ΚΤΙΡΙΟ !


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ έχω ζητήσει επανηλειμμένως να κανουμε ανοιχτό διάλογο και εσείς με αγνοείτε.Θα ήθελα να εκφράσω τα παραπονα μου επα αυτού.Επιπλεον πως υποστηρίζετε οτι μπορείτε να γίνετε συμπαραστάτης του δημότη οταν δεν κάθεστε να συνομιλήστε με τους δημότες.Προσωπικα η μόνη απάντηση που έχω πάρει απο εσάς ειναι οτι δεν μου απαντάτε.Θα ήθελε να διευθετηθεί επειγόντως αυτο το θέμα ώστε να μην μείνετε μονο στα λόγια ως αγωνιστής για την θέση του συμπαραστάτη του δημότη αλλα να το ΚΑΝΕΤΕ και πράξη.
    Εαν διαβάσατε το σχόλιο μου και θέλετε να μιλήσουμε πολιτισμένα παρακαλώ απαντήστε μου αλλα εαν δεν θέλετε θα είστε ένας σκέτος ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.
    Ευχαριστω.
    Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τους ανώνυμους Υβριστές, ναι, τους αγνοώ. Αν θέλετε ανοιχτό διάλογο θα μιλήσουμε επί ίσοις όροις. Συνομιλώ με όλους τους δημότες εφόσον είναι υπαρκτά πρόσωπα. Δεν συνομιλώ με φαντάσματα ή κουκουλοφόρους! Εγώ λοιπόν, που έχω ονοματεπώνυμο κι εσείς με ονοματεπώνυμο. Να μου στείλετε το τηλέφωνό σας, να τα πούμε και με skype αν θέλετε, ώστε να είναι πραγματικά ανοιχτός διάλογος. Να μας δει δηλ. και να μας ακούσει όλος ο πλαντήτης. Δεν έχω αντίρρηση. Διαφορετικά, αν κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας και βρίζετε, τότε εσείς είστε ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, όχι εγώ. Κατανοητό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που προσπαθώ να σας πω φαίνεται δεν το καταλαβενετε.
      Δεν πρέπει να βλέπετε το κάθε έναν ως μια ατομική μονάδα γιατι τότε χάσατε το παιχνίδι.Δηλαδη εαν δεν με συμπαθήσεις δεν θα με βοηθήσετε όπως οφείλετε και διατυμπανίζετε οτι οφείλετε?
      Ειναι σοβαρά και δημοκρατικά πράγματα αυτά?
      Και μην μου πουλήσετε την καραμέλα οτι ο καθένας ειναι ξεχωριστός γιατι πολυ απλά δεν θα έχετε τον χρόνο να μιλήσετε με τον καθένα ξεχωριστά και οπως προανέφερα έστω και αν το καταφέρετε αυτο δεν θα μπορείτε να είστε αντικειμενικός επειδή ειναι στην ανθρώπινη φύση να συμπαθούμε και να αντιπαθούμε άτομα.
      Αυτο σας λέω.Δηλαδη έστω οτι μιλάμε απο Skype facebook Twitter η ο,τι άλλο θέλετε πως ξέρω εγω οτι αν δεν με συμπαθήσεις θα ΚΑΝΕΤΕ το σωστό.
      Με την ανωνυμία μπορούν όλοι να ειναι ίσοι και ετσι να μιλάτε παράλληλα σε όλον τον κόσμο και οχι μονο στον κύριο τάδε χωρίς καμία δημοκρατικότερη ενέργεια.
      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟ.ΚΑΙ ΑΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ σχολιαστές και συνομιλητές μην τους αφήνετε να ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ.
      ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.
      ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΡΟΒΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΦΡΑΓΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ ΕΠΕΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
      ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ....

      Διαγραφή
  5. Ο Αλεξανδρος Νομικος ειναι ενας νεος επιστημονας γιατρος με πολυ μεγαλο κοινωνικο εργο . Εκατονταδες συμπολιτες μας τον εχουν επισκεφτει και τους εχει βοηθησει χωρις να τους παρη ενα Ευρω . Ειναι γνωστες οι θεσεις του για τα εθνικα θεματα την διαφθορα καο την φτωχια . Η προσφορα του ΜΕΓΑΛΗ . Δεκαδες συμπολιτες μας τον ειχαν διπλα τους οταν δεν μπορουσαν να πληρωσουν τα ληστρικα χαρατσια . Αλεξανδρε τα κομματοσκυλα οι προσκυνημενοι και αυτοι που σιτιζονται στα Δημοσια Ταμεια θα σε πολεμησουν με λυσα . Εμεις ειμαστε μαζι σου και ειμαστε χιλιαδες . ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ;
      ΚΑΙ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ,ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ;
      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΜΟΥ !!!

      ΑΪΝΤΕ .........ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ ....!!!!

      Διαγραφή
  6. Γιατρέ θέλω να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την μεγάλη βοήθεια που προσέφερες σε εμένα και την παράλυτη αδελφή μου την στιγμή που οι επικριτές σου χλεύαζαν τον πόνο μου όταν τους ζήτησα λίγη δικαιοσύνη . Ο Θεός να σε έχει καλά . Είμαστε πολλοί αυτοί που σε γνωρίζουμε και ξέρουμε τι κατακάθια είναι αυτοί που σε κατηγορούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ,ΣΥΝΕΧΕΙΑ .....Ο ΛΟΓΟΣ !
      ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟ,ΔΡΟΜΟ,ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;
      ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ή ΟΧΙ ,ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΤΟΠΟΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ , Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ,ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ !

      ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕΜΝΟΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΥΨΙΜΑΤΙΑ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ .

      ΕΓΩ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΩ , ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ,ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ,ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ .
      ΆΪΝΤΕ .......ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΧΑΪΒΑΝΙΑ ,ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΛΥΨΙΜΑΤΙΕΣ .

      ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΛΟΙ ,ΤΟ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ !

      ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ,ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΟ "ΑΡΘΡΟ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
      Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΟΙ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΓΙΑΤΡΟΙ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟ .

      ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΑΚΟ" ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΣ "ΚΑΚΟ" ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ .

      ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ :

      ΓΙΑΤΙ ,ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ Ο ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ , ΠΉΓΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ;
      ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ;

      ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΑΣ .

      ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΟΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΩ ΚΑΝΕΝΟΣ .

      ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ .

      Διαγραφή
  8. Ακούστε κύριε ανώνυμε: τελείτε εν συγχύσει. Ασυναρτησίες είναι όσα γράφετε. Ποιος μίλησε για «συμπάθεια»; Είπα εγώ ότι θα κάνω διάλογο ανάλογα με ποιον συμπαθώ ή όχι;
    Από την μια λέτε «με την ανωνυμία μπορούν όλοι να είναι ίσοι και έτσι να μιλάτε παράλληλα σε όλον τον κόσμο και όχι μόνο στον κύριο τάδε» και από την άλλη έχετε την απαίτηση να κάνω ανοιχτό διάλογο με εσάς προσωπικά και μόνον. Κι ενώ νωρίτερα γράφετε «μην μου πουλήσετε την καραμέλα οτι ο καθένας ειναι ξεχωριστός, γιατι πολύ απλά δεν θα έχετε τον χρόνο να μιλήσετε με τον καθένα ξεχωριστά», τελικά μπουρδουκλώνεστε στις ασυναρτησίες σας και μού…πουλάτε εσείς την καραμέλα να μιλήσω με σας κατ' αποκλειστικότητα!
    Κι ενώ λίγο πιο κάτω γράφετε: «Δεν πρέπει να βλέπετε το κάθε έναν ως μια ατομική μονάδα γιατί τότε χάσατε το παιχνίδι», τελικά απαιτείτε να σας αντιμετωπίσω ως ξεχωριστή μονάδα και να κάνω ανοιχτό διάλογο με σας προσωπικά!
    Για να απαιτείτε λοιπόν να κάνω ατομικό διάλογο μαζί σας, προφανώς θα έχετε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα που σας απασχολεί. Επειδή λοιπόν, αφενός το blog δεν μπορεί να ασχολείται προσωπικά με τον κάθε ανώνυμο και επειδή όπως είπατε και προηγουμένως, για δεν πρέπει να χάσω το παιχνίδι και δεν πρέπει να τρελαθώ απαντώντας στον καθένα ανώνυμο ξεχωριστά, γι' αυτό να μου στείλετε σε e-mail το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας.
    Όπως βλέπετε λοιπόν σας απάντησα και δεν αποφεύγω τον διάλογο.
    Κάθομαι και συνομιλώ με τους δημότες και απαντώ και σε σας. Δεν μπορώ όμως να ασχολούμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ με την περίπτωσή σας και να μην κάνω άλλη δουλειά. Γι΄αυτό, όπως σας είπα: να μου στείλετε σε e-mail το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας για να επικοινωνήσω μαζί σας.
    Όπως καταλαβαίνετε, αν συνεχίσετε στο ίδιο στυλ δεν θα μπορέσω να σας ξανα-απαντήσω αν αρνηθείτε να μου δώσετε τα στοιχεία που σας είπα. Και μόνος σας δηλώνετε ότι είναι αδύνατον να ασχοληθώ με τον καθένα ξεχωριστά. Πόσο μάλλον όταν διυλίζουμε τον κώνωπα χωρίς να μου λέτε τι θέλετε. Τηλέφωνο και οναμετεπώνυμο λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ "ΔΗΘΕΝ" ,ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ,ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ,ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΗ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΞΗ "ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ" ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΓΡΑΦΙΚΟΣ" , ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΦΡΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ (ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ) ΔΙΑΦΘΟΡΑ .

      ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο,ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

      ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ .

      ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η "ΘΥΣΙΑ" ΑΥΤΗ, ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΕΤΣΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ,ΤΣΙΡΑΚΙ Ή ΒΔΕΛΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .

      ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ .
      ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ IQ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ.

      ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Ή ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,ΑΡΘΡΑ Ή ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΩΝ .

      ΤΟ ΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ,ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΠΡΟΙΚΑ ΑΦΑΓΩΤΗ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΚΑΘΟΜΑΙ !
      ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !!

      ΟΚ ;

      Διαγραφή
  9. Μακη Βραχιολιδη πρεπει να εχεις καταλαβει γιατι σε πολεμουν λυσασμενα ολοι αυτοι οι ανωνυμοι ρουφιανοι του συστηματος . Ο ι πατριωτικες σου θεσεις για τα εθνικα μας θεματα και ο αγωνας σου εναντια στους λησταρχουςτης κατοχικης κυβερνησης Σαμαρα Τουρκογλου ενοχλησε τους προσκυνημενους . Εχουν το θρασσος να πιανουν στο στομα τους τον γιατρο Αλεξανδρο Νομικο αυτοι που γλυφουν την συνοδο των λυκων . ΑΚΡΙΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ;
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ !

      ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ !

      ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΩΜΥΜΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ .

      ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ;

      ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ !

      ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ !

      Διαγραφή
  10. Ηρεμησε φιλε τα χρονια ειναι δυσκολα . Η πατριδα μας χρειαζετε ολους . Ρουφιανοι ειναι αυτοι που δυναστευουν τον τοπο μας οι παγκοσμιοι δυναστες και οι ανθελληνες πολιτικοι . Δεν ειναι το προβλημα σου ο Βραχιολιδης η ο Νομικος . Ρωτησε οποιον Χολαργιωτη θελεις και θα σου πει για τον Νομικο . Το προβλημα για ολους εμας ειναι αυτοι οι κλεφτες πολιτικοι τα πολιτικα σκουπιδια που θελουν τους Ελληνες διασπασμενους και την πατριδα σκουπιδοτοπο της γης . Ριξε μια ματια να δεις τι γινετε στο Δημαρχειο με τους αχρηστους να κανουν κουμαντο στην πολη μαε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ.
    ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΩ ΟΛΑ, ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΟΚ ?

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟN ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ;

    ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ;
    ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ !

    ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΔΕΝ ΛΕΩ !

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΡΑΕΙ . ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ;

    ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΕΙΑ ZUMBA DANCE .

    ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !

    ΟΣΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ , ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.
    ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ .

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΓΩΣΕΙ !

    ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΡΗΞΗ ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΆΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΡΙΜΗΝΑ ΚΑΙ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ....ΚΩΛΟΥ !

    ΟΚ?

    Ή ΚΑΝΕΙΣ ΡΗΞΗ Ή ΔΕΝ ΚΆΝΕΙΣ !

    ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ .

    ΗΤΑΝ Η ΟΧΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ;
    ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ , ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .

    ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΟΜΙΚΟ Ή ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΎΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ.
    ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΥΧΩΝΤΑΙ !

    ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΝ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΕΧΡΗΣ ΕΙΤΕ ΤΙΓΚΑΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΤΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.
    ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ .

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΟΚ ?

    ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΟΚ ?
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ .

    ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ Ή ΤΟ ΓΛΥΦΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΝΟΤΑ ΣΤΗ ΠΕΖΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ .

    ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΔΕ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗΣ ΚΛΠ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ MONTPELLIER ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΣΛΟ !

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΦΡΙΚΑΝΟΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΑ.

    ΟΚ?


    ΤΕΛΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλε καλημερα δεν εχω τιποτε μαζι σου
    Και εγω στημ ιδια μοιρα με εσενα ειμαι
    Εισαι ενας ανθρωπος οργισμεμνος οπως πολλοι απο εμας . Αυτα τα καθαρματα οι πολιτικοι δεξιοι και αριστεροι κατεστρεψαν την πατριδα μας και υποθηκευσαν το μελλον των παιδιων μας . Δυστυχως οπως ειναι η κατασταση δυσκολα θα γινη κατι γιατι τα κομματα ειναι μαφιοζικες συμμοριες
    Η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ ειναι διεφθαρμενα κομματα γενιτσαρων . Οι αριστεροι του Συριζα οι μισοι εχουν εκατομμυρια εξω και οι αλλοι μισοι ειναι ρουφιανοι των Αμερικανων . Αυτη ειναι η αληθεια οι δε εργατοπατερες ειναι βουτηγμενοι στο βρωμικο χρημα μεχρι τον λαιμο . Δεν υπαρχει ενας καραισκακης να ξεσηκωσει τους Ελληνες και να πει στους προδοτες πολιτικους οταν γυρισω θα σας ... Ο Καραισκακης στο ενα χερι ειχε το σπαθι και στο αλλο την αιματοβαμενη Ελληνικη Σημαια . Και γι αυτο τον σκοτωσαν επειδη ηταν Ελληνας . Πριν απο χρονια στην Λατινικη Αμερικη υπηρχε ενα υπεροχο επαναστατικο κινημα οι Τουπαμαρος οι οποιοι στο ενα χερι ειχαν το ντουφεκι και στο αλλο την σημαια της πατρδας τους και συνθημα τους ηταν το εκπληκτικο ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ . Το ιδιο και οι Ζαπατιστας στο Μεξικο . Τους εξοντωσαν γιατι ηταν Πατριωτες και οχι κομμουνιστες να τα παιρνουν απο τους τραπεζιτες . Εαν ρωτησεις νεα παιδια ποιος ηταν ο Καραισκακης τα περισσοτερα δεν ξερουν . Αυτη ειναι η αληθεια και οπως εχουν τα πραγματα δυσκολα θα νινη κατι . Οι εξουσιαστες ειναι πανισχυροι . Το μονο που μπορει να γινει ειναι να γινουμε οι πρωτες σταγονες μιας καταιγιδας που ερχεται αλλα ενωμενοι σαν Ελληνες με την Ελληνικη Σημαια στο χερι μας αλιως ειμαστε χαμενοι . Ο Αλεξανδρος Νομικος ειναι ενας απο εμας τους απλους Ελληνες . Τον ξερουμε ολοι μας και τι εχει προσφερει σαν γιατρος σε μια δυσκολη ειδικοτιτα . Ειναι εξω απο την σαπιλα της διεφθαρμενης εξουσιας . Οτι εχει πετυχει το εχει κανει μονος του με την αξια του . Εδω στην πολη μας υπαρχει μια Πατριωτικη οαδα κατοικων που στις δυσκολες μερες που ερχονται θα ταραξει τα λιμναζοντα και βρωμικα νερα των διεφθαρμενων . Εκει θα μετρηθουμε ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλέξανδρε προχώρα μπροστά και είμαστε μαζί σου . Σου εύχομαι να σε δούμε ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου Χολαργού εκεί που οι περισσότεροι είναι άχρηστοι και ανίκανοι . Μην ξεχάσεις ποτέ τα Εθνικά θέματα . Η Μακεδονία ήταν και είναι Ελληνική . Ούτε βήμα πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η αρτιότητα των γνώσεων σου το Πατριωτικό σου φρόνημα και το τεράστιο κοινωνικό σου έργο δεν δέχονται αμφισβήτηση . Το ήθος ο δυναμισμός σου και η διάθεση σου για προσφορά στον συνάνθρωπο σου σε χαρακτηρίζουν . Η οικογένεια μου οι φίλοι μου και εγώ είμαστε δίπλα σου . Φίλε Αλέξανδρε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου . Υπεράνω Όλων η Πατρίς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή