Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;"!

Αναδημοσιεύουμε τρία σχόλια, που μπορεί να είναι ανώνυμα, ωστόσο θέτουν σοβαρά ζητήματα με καταγγελτικά ερωτήματα σε βάρος του Δημάρχου. Παρακαλούμε τον κ. Δήμαρχο να απαντήσει. Αφορούν στους άνεργους πολίτες του Παπάγου-Χολαργού και στο γεγονός ότι ο Δήμος δεν έχει επιδείξει ενδιαφέρον για αυτούς, σε αντίθεση με αλλοδαπούς, που όπως λένε, η Δημοτική Αρχή τους χρησιμοποίησε για να εργασθούν στην πρόσφατη ανακαίνιση του Δημαρχείου! 

Κύριε Δήμαρχε γιατί σε όλα τα έργα στα όρια του Δήμου μας δουλεύουν αλλοδαποί. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν χιλιάδες συμπολίτες μας που ψάχνουν για δουλεια. Πριν λίγο καιρό το συνεργείο που επισκεύαζε το Δημαρχείο δεν είχε ούτε έναν ΈΛΛΗΝΑ εργαζόμενο. Αυτό λέγεται ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εναντιον των Ελλήνων. Γιατί κύριε Δήμαρχε δεν κάνετε απογραφή ανέργων στην πόλη μας. Εάν δεν κάνετε κοινωνική πολιτική και φοβάστε τους θολοκουλτουριάρηδες είστε ανάξιος να είστε Δήμαρχος. ΑΡΚΑΔΑΣ
  1. ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΑΡΚΑΔΑ . ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ . Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΑ. ΕΜΕΙΣ ΦΤΕΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ .
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαζί σου ΑΡΚΑΔΑ .Πέστους τα μήπως και συγκινηθεί κανένας αν και δεν το βλέπω .Σε λίγο καιρό θα είμαστε μειονότητα στον τόπο μας .

17 σχόλια:

  1. Και το δικό μου σχόλιο μαζί σου ΑΡΚΑΔΑ . Είμαι νέος άνθρωπος και απελπισμένος τι να κάνω δεν ξέρω . Εγώ δεν μπορώ να πάω στην Δούρου η στον Βαρβιτσώτη να μου δώσουν δουλειά. Εκτός αυτού δεν θα με δεχθούν . Που είναι οι αριστερούληδες του ΣΥΡΙΖΑ . Τώρα έχουν αρπάξει τις καρέκλες και δεν τους ενδιαφέρει τίποτε . ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΡΚΑΔΑ . ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το δικό μου σχόλιο μαζί σου ΑΡΚΑΔΑ . Είμαι νέος άνθρωπος και απελπισμένος τι να κάνω δεν ξέρω . Εγώ δεν μπορώ να πάω στην Δούρου η στον Βαρβιτσώτη να μου δώσουν δουλειά. Εκτός αυτού δεν θα με δεχθούν . Που είναι οι αριστερούληδες του ΣΥΡΙΖΑ . Τώρα έχουν αρπάξει τις καρέκλες και δεν τους ενδιαφέρει τίποτε . ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΡΚΑΔΑ . ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζετε κύριε Δήμαρχε ότι έχουν φύγει στο εξωτερικό 300.000 Ελληνόπουλα και εσείς δίνετε δουλειά σε ξένους . Ντροπή σας κύριε ΔΗΜΑΡΧΕ . ΑΡΚΑΔΑ είσαι δυνατός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα καθησουν εδω κυρια μου κ να παλεψουν,οπως εγω.αντε απο εκει.φευγουν οι παρτακιδες και οι ονειροπωλοι μισθαρων.

      Διαγραφή
  4. ΝΕ ΡΕ ΦΩΝΑΧΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΑ . ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ . ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ . ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλο υποσχέσεις και λόγια είναι όλοι τους και μόλις αρπάξουν την καρέκλα τα ξεχνούν όλα δυστυχώς . Δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον τόπο . Οι πιο σιχαμένοι από όλους είναι οι αριστεροί . Μπράβο ΑΡΚΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Δήμαρχε εάν θέλετε πράγματι να είστε Δήμσρχος αυτής της πόλης όλων των κατοίλων θα πρέπει στην σημερινή συνεδρίαση ΔΣ να προτεινετε έναν νέο άνθρωπο με τα κατάλληλα εφόδια ο οποίος θα σταθεί δίπλσ στους αναξιοπαθούντας συμπολίτες μας και όχι κάποιο κομματικό ανδρείκελο . Εάν όμως θελήσετε να εξσργυρώσετε κάποιο κομματικό γραμματιο διορίζοντας στην θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη κάποιον αυλοκόλακα του Σαμαρά τότε θα είστε υπόλογος απέναντι όλων μας . Κύριε Δήμαρχε η φτώχεια και η εξαθλίωση έχει αγγίξει πολλούς από εμάς αλλά δεν έχουμε χάσει την υπερηφάνεια μας. Οι καιροί που θα έρθουν είναι δύσκολοι και γιαυτό θα πρέπει να δείξετε σύνεση και περισσότερο ενδιαφέρον για τους Έλληνες άνεργους και φτωχούς της πόλης μας . ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ . Ο συμπαραστάτης έχει ρόλο αμερόληπτο , δεν πρέπει να περιοριζεται σε προσωπικές φιλίες και κοινές κομματικές αφετηρίες , οφείλει να είναι πρόσωπο κόντα στο δημότη μακρια από εξαρτησεις και μικροκομματισμούς.
      Σφάλει ο νέος Δήμαρχος που υποδεικνυεί και επηρεάζει την διαδικάσια . Κρίμα γιατι είναι νέο παιδί....

      Διαγραφή
  7. ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ,ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .
    ΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΡΙΝΓΚ , ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΗΤΑΝ ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ !!!

    ΜΙΛΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΡΑΓΜΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ ΒΛΑΚΑ ΑΝΑΡΧΟΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ . ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ . ΕΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ . ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΝΑΚΙΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι θα γίνει με την ανεργίσ αυτό είναι το μεγάλο προβλημα . Δεν έχω ξαναδεί πιο άχρηστο ΔΣ . Αυτοί οι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι για τα μπάζα όλοι τους . Κανείς σπό αυτούς δεν πρόκειτε να ασχοληθεί με αυτό το τεράστιο θέμα . Έχει γεμίσει η Ελλάδα από ασιάτες . Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
    ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΣΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΠΟΛΥ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ,ΣΚΕΤΗ ΚΑΥΛΑ ΗΤΑΝ .....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ . ΚΑΠΙΟΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ . ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ . ΑΝΑΡΧΟΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΜΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΕΞ.
      ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΟΜΑΛΑΚΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΩ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΕ ΒΙΛΛΕΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ.

      Διαγραφή
  12. ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ . ΑΡΚΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΜΟΥΝΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΒΡΟΧΗ ,ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ , ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ STARBUCKS CHOLARGOPAPAGOS.
      ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΛΑΣΗ .

      Διαγραφή
  13. ΟΛΟΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 11:30 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 15:00 ΣΤΟ CINE CHOLARGOS
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΕΤΩΝΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή