Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ!!!

Στο σπίτι πασίγνωστου Ελληνα επιχειρηματία στο Παλαιό Ψυχικό-από αυτούς που οι Ελληνες αποκαλούν ολιγάρχες-οι καλεσμένοι του γνωστοί Ελληνες μηντιάρχες (από εκείνους που κολακεύουν τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Δραγασάκη με την προσμονή ότι θα γίνει κούρεμα των δανείων τους προς τις τράπεζες) συζητούσαν για τις εξελίξεις στο κόμμα της ΝΔ και για την δελφινολογία.

Ηταν σχεδόν απαξιωτικοί για όλα τα ονόματα που έχουν ακουσθεί ως υποψήφιοι ηγέτες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ περίσσευε η ...



ειρωνία για την απάθεια του Καραμανλή.

-Καλά πόσα χρόνια χρειάζεται για να ξεκουρασθεί το παλικαράκι;

αναρωτήθηκε ο οικοδεσπότης και οι υπόλοιποι ξέσπασαν σε γέλια.

Στην συνέχεια η παρέα εκτίμησε πως ο Σαμαράς θα προχωρήσει σε διαγραφές και μάλιστα άμεσα-όλων εκείνων που τομ αμφισβητούν.

Είναι πολύ σκληρός παίχτης και δεν πρόκειται να τους χαριστεί. Οι ίδιοι συμφώνησαν πως ο μόνος υπουργός που παρουσίασε μεταρρυθμιστικό έργο ήταν ο Αδωνης Γεωργιάδης. Στα υπέρ του καταλόγισαν την μαχητικότητα που τον διακρίνει και συμφώνησαν πως είναι ίσως το μοναδικό πρόσωπο από την ΝΔ που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την δημοσκοπική επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα εκτίμησαν ότι ο Σαμαράς θα μπορούσε να ευλογήσει την διαδοχή του από τον Αδωνη στην ηγεσία της ΝΔ.

Πάντως το κλίμα της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα επιτημιτικό για τον πρώην αρχηγό της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή παρότι όσοι έπαιρναν μέρος στο συγκεκριμένο δείπνο έτρωγαν με χρυσά κουτάλια όταν κυβερνούσε... 

http://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου