Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! ΖΟΡΜΠΑΣ: "ΔΗΜΑΡΧΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΟΥ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ;"! ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: "ΠΟΣΟ ...ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ κ.ΖΟΡΜΠΑ;"!

Αυτή η κολόνια κρατάει χρόνια. Βγήκαν και πάλι τα μαχαίρια ανάμεσα στον πρώην Δήμαρχο Ζορμπά και τον νυν Σταθόπουλο, με εκατέρωθεν ανακοινώσεις-φωτιά. 
Δείτε τες μέσα...



ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΡΜΠΑ
ΠΡΟΣ: Τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθόπουλο

-Κατάχρηση εξουσίας, πραξικοπηματική ενέργεια.
-Πλαστοπροσωπία .
-Υπονόμευση του συλλογικού Οργάνου.
-Εμπαιγμός και κοροϊδία.
-Το γεγονός προκαλεί θλίψη.
-Μου προκαλούν ψυχική και συναισθηματική φθορά τα γεγονότα αυτά.
-Θλίβομαι για τον Πρόεδρο και την διοικούσα παράταξη.
-Ντροπή η αγορά του νομικού συγγράμματος.
-Ντράπηκα για τους κουραμπιέδες που χρεώθηκαν στον ΠΑΟΔΑΠ.
-Η απάντηση του Προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ στον Τοπικό Τύπο είναι ψέματα.
Αυτά και άλλα πολλά, καταθέτει ένας νέος άνθρωπος 30-32 χρόνων, ο κ. Κωνσταντίνος Σπηλιακόπουλος, δικηγόρος και Μαρξιστής (όπως δήλωσε) , μέλος στο Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ από την παράταξη «Φυσάει κόντρα στην Αγία Παρασκευή».  Που μπορεί και να σε εμπιστεύτηκε με την ψήφο του, στο δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών.
Υπάρχει και το mail της κυρίας Φλατσούση-Πρωτοσυγγελίδου Αικατερίνης, του οποίου βεβαίως είσαι γνώστης, που κι αυτή δείχνει τουλάχιστον εξαπατημένη.
Κύριε Δήμαρχε, σε καταλαβαίνω γιατί καλύπτεις, «ξεδιάντροπα» πια, τον συνεργάτη σου Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ.

Σε όλους όμως αυτούς τους νέους ανθρώπους, που άκουσαν τα λόγια του κ. Σπηλιακόπουλου, έχεις κάτι να πεις; Εμάς, τέλος πάντων, μας αγνοείς και μας κοιτάζεις με αλαζονεία. Στην νεολαία της πόλης, έχεις να ψελλίσεις κάτι για τα συγκεκριμένα γεγονότα, που θυμίζουν εποχή Μαυρογιαλούρου;
Τέλος, σου δηλώνω ότι θα καταφύγουμε όπου πρέπει, για την ακύρωση της  συγκεκριμένης απόφασης του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, που αφορά στην δια περιφοράς ψήφιση της Πάγιας προκαταβολής. Όχι για λόγους στείρας αντιπολίτευσης, όπως δήλωσε τις προάλλες ο κ. Γιάννης Μυλωνάκης, σε κάποια κοπή πίτας, αλλά για λόγους Αρχής.



Ο Επικεφαλής της Παράταξης
«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»


Βασίλης Ζορμπάς
πρ. Δήμαρχος

 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
  
ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο πρ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
Είναι πραγματικά λυπηρό και θλιβερό μαζί να απαντώ στο επίπεδο αντιπολίτευσης του Β. Ζορμπά. Λυπηρό επειδή αντί να ασχολείται με τα προβλήματα της πόλης (όπου μας κληρονόμησε τεράστιες εκκρεμότητες) λαϊκίζει και λασπολογεί (όπως έκανε όλα τα χρόνια) και θλιβερό επειδή στοχοποιεί τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού με ανοίκεια και απαράδεκτη αναφορά σε μέλος άλλης παράταξης (Πρέπει να αναφέρω, άραγε, πόσες φορές έχει καταγγείλει το Β. Ζορμπά η συγκεκριμένη παράταξη;).
Ο Β. Ζορμπάς ως Δήμαρχος «έδωσε» σε εργολάβο χωρίς κανενός είδους διαγωνισμό έργο 230.000 ευρώ και επί των ημερών του «λείπουν» 63.000 ευρώ από τις Σχολικές Επιτροπές. Είναι υπόλογος γι’ αυτά τα δύο περιστατικά διασπάθισης δημοσίου χρήματος στην κοινωνία της πόλης, όπως και για μια σειρά ανεπαρκειών που επέδειξε στη θητεία του. Η ενασχόλησή του, όμως, με λίγα ευρώ αγοράς νομικού συγγράμματος και γλυκών από τον Οργανισμό δείχνει την πλήρη αδυναμία του να απαντήσει στα προβλήματα της Αγίας Παρασκευής όντας απών από όλους τους αγώνες και τις διεκδικήσεις της.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου