Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΝΕΑ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ! ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΑΜΜΑΝ: "ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ"!

Με αντίποινα τα οποία θα είναι «καταστροφικά» σχολίασε το ιορδανικό υπουργείο Αμύνης το βίντεο της πυρπόλησης του πιλότου της Αεροπορίας της χώρας.

«Το αίμα  του μάρτυρα και ήρωα Kassasbeh δεν πρόκειται να πάει χαμένο. Η εκδίκηση θα είναι στο επίπεδο της καταστροφής», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ιορδανικός Στρατός.
Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο η φυλακισμένη για απόπειρα αποστολής αυτοκτονίας Sajida Al-Richawi η οποία κρατείται σε ιορδανικές φυλακές πρόκειται να εκτελεστεί την Τετάρτη σε αντίποινα για την απάνθρωπη εκτέλεση του Ιορδανού πιλότου. 
Έπειτα από την αποτρόπαια εκτέλεση και του δεύτερου Ιάπωνα ομήρου, Κέντζι Γκότο, από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, οι εξτρεμιστές υλοποίησαν τις απειλές τους για τη θανάτωση του Ιορδανού πιλότου, Maaz al-Kassasbeh
Σύμφωνα με το δίκτυο Al Arabiya, ο νεαρός Ιορδανός που κρατείτο όμηρος στη Συρία, θανατώθηκε με τον πιο φρικτό τρόπο.
Αφού οι τζιχαντιστές τον έκλεισαν σε ένα κλουβί, περιέλουσαν το σώμα του με εύφλεκτο υγρό και τον πυρπόλησαν.
Η εκτέλεση του άτυχου Ιορδανού πιλότου δεν έγινε σήμερα καθώς το βίντεο «υπερπαραγωγή» που ετοίμασαν οι ισλαμιστές της ISIS για να ετοιμαστεί χρειάζεται κάποιο χρόνο και σίγουρα έγινε εκτός Συρίας ή Ιράκ. Αυτό σημαίνει ότι η πυρπόληση εχει γίνει κάποιες ημέρες πριν.
το βίντεο δεν το δείχνουμε γιατί είναι φρικτό. Μπορείτε να το δείτε στο http://www.defencenet.gr απ' όπου και η ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου