Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ! ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΦΡΑΓΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ!!

Ο ψυχάκιας που βρίζει τον Βραχιολίδη με μπαράζ σχολίων που αναρτά κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία του, ξαναχτύπησε! Στο άρθρο με το...


φωτορεποετάζ μας για την κοπή πίτας του ΓΑΣ Χολαργού ανέβασε σχόλιο που άρχιζε με το "Κε Μάκη αλλά τον έπιασε μανιακό σύνδρομο! Φαίνεται πως δεν ήπιε τα χάπια του ή τον χτύπησε το πολύ κρύο! "Γιατι σβήνετε τα σχόλια που έχουν αντίθετη άποψη απο την δίκη σας; Και μετα μου λέει ανεξάρτητη δημοσιογραφία και ελευθερία λόγου.ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ!" 
Αυτά μας έγραψε μεταξύ άλλων και αρχικά νομίσαμε ότι εννοούσε κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο, μιας και εδώ δεν σβήνουμε κανένα σχόλιο, ούτε ανώνυμο, αρκεί να μην είναι υβριστικό! 
Τον έπιασε ντελίριο και άρχισε με συνεχή σχόλια να καθυβρίζει, απαιτώντας να αφήνουμε ελεύθερα τις χυδαίες βρισιές του!!! 
Εξαιτίας λοιπόν του ανώνυμου...ψυχάκια αναγκαζόμαστε εκ νέου να βάλουμε φραγή στα ανώνυμα σχόλια και δυνατότητα πλέον έχουν όσοι διατηρούν λογαιασμό στο google! 
Ελπίζουμε να του περάσει αλλά να φροντίσει παίρνει τα φάρμακά του κανονικά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου