Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ! "ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ"!!!

Αυτή δεν είναι η Ευρώπη που σέβεται τα δημοκρατικά ιδεώδη. Δεν είναι η Ευρώπη στην οποία γεννήθηκε ο Διαφωτισμός και ο σεβασμός στην ελευθερία και την αξία του ανθρώπου! Είναι η Ευρώπη του φασισμού και του χιτλερισμού! Η ΕΕ της Μέρκελ δεν διαφέρει σε τίποτε από τον Χίτλερ. Γράφει στα παπάρια της την απόφαση του ελληνικού λαού που εξέλεξε...


μια διαφορετική κυβέρνηση από του Σαμαρά και με την απόφασή της να διακόψει τη χρηματοδότηση προς τις ελληνικές τράπεζες, στέλνει εκβιαστικό μήνυμα: "Δεν μας ενδιαφέρει ποια κυβέρνηση εκλέξατε. Θα εφαρμόσετε το πρόγραμμα που υποδεικνύαμε στην κυβέρνηση Σαμαρά"{, διαφορετικά σας στραγγαλίζουμε! 
Αυτή την Ευρώπη ποιος την πιστεύει; Εξακολουθεί και επιμένουν οι του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να λένε ότι μιλάμε με τους εταίρους μας και ότι θα τα βρούμε; Αυτοί είναι φασίστες που ζητούν πλήρη υποταγή μας! Θα τους ανεχτείτε κύριοι της κυβέρνησης; Ή θα τους στείλετε στο διάολο; 
Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή έλεγαν οι πρόγονοί μας. Βρισκόμαστε στο ίδιο ακριβώς σημείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου