Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΥΝΟΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΕΛΕΩ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!

Στα σκουπίδια πετάει τις σημαντικότερες προεκλογικές δεσμεύσεις της η κυβέρνηση Τσίπρα οι οποίες αποτέλεσαν και το...κλειδί της νίκης της στις εκλογές! Δείτε τι αναστέλλει η κυβέρνηση, όπως παρουσιάστηκαν πριν...


από λίγα λεπτά στον ΑΝΤΕΝΝΑ! 
* Η επαναφορά της 13ης σύνταξης
* Η αύξηση του αφορολόγητου στις 12.000 € για όλους
* Επαναπροσλήψεις απολυμένων Δημοσίου
* Δεν καταργείται η ρήτρα μηδενικών ελλειμμάτων ταμείων, κάτι που σημαίνει ότι θα συνεχιστεί η    μείωση στις επικουρικές συντάξεις!

Με απλά λόγια η κυβέρνηση Τσίπρα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η κυβέρνηση Σαμαρά, χωρίς να υλοποιήσει καμία από τις σημαντικές δεσμεύσεις της, κατόπιν των εντολών των τοκογλύφων-δανειστών! Μόνο στις προθέσεις της παραμένουν τα μέτρα αυτά, να τα φέρει στο μέλλον. Προ το παρόν μακάκα λαέ θα υπομείνεις τη συνέχιση των μνημονίων! 

2 σχόλια:

  1. Ο Συριζα αποτελει το μακρυ χερι της Αμερικανικης Δημοκρατιας στα Βαλκανια . Οι Παγκοσμιοι Δυνάστες θα μας χαρίσουν τα αποφάγια για να ξεγελάσουν τους προσκυνημενους και τους αφελείς . Σε αντάλαγμα θα αρπάξουν Μακεδονία Θράκη και Αιγαίο . Κοπάδι στο μαντρί οι Συριζαίοι που ονειρεύονται την Ελλάδα ισλαμική επαρχία . Τα καθάρματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ θέλουν κρέμασμα . ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και φίλε ΑΡΚΑΔΑ,όταν έρθει το κράχ του ευρώ,η Ελλάδα,η Βουλγαρία και η Σερβία θα εχουν νόμισμα το δολλάριο$$$.Να δείς τότε ''δουλίτσες'' η U.S.A. στην κατεστραμένη Ευρώπη. ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή