Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"! "ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΥΠΑΚΟΥΟ ΣΚΥΛΑΚΙ"

Το κεντρικό θέμα της εφημερίδας μας που κυκλοφόρησε πριν τη συνάντηση του Eurogroup έδωσε το στίγμα και πέτυχε διάνα.
Το ξαναθυμίζουμε: 

ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΥΠΑΚΟΥΟ ΣΚΥΛΑΚΙ! ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Οι αρχικές ελπίδες που δημιούργησε η νέα ελληνική κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), σιγά-σιγά εξανεμίζονται. Από το ηχηρό ΟΧΙ του Έλληνα υπουργού Οικονομικών προς τον επικεφαλής του Eurogroup κ. Ντάϊσελμπλουμ (όταν ο τελευταίος είχε έρθει στην Αθήνα), αμέσως μετά...

ο κ. Βαρουφάκης έδειξε σημάδια ενδοτικότητας! Αρχικά παραιτήθηκε από τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, ένα από τα βασικότερα  όπλα της κυβέρνησης! Αντί για τη διαγραφή χρέους περιορίστηκε στην…επιμήκυνση! Οι δανειστές έπιασαν το μήνυμα κα ξεκίνησαν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι:!  
Και ενώ λοιπόν η ελληνική κυβέρνηση έμεινε μόνο με το διαπραγματευτικό όπλο της επιμήκυνσης ή γέφυρας όπως αρέσκετο να λέει στο εσωτερικό της χώρας, ενώ επέμενε ότι «δεν ζητούμε παράταση του Μνημονίου γιατί στοχεύουμε στην κατάργησή του», ξαφνικά ο κ. Βαρουφάκης εμφανίστηκε στο Eurogroup να αποδέχεται και το αίτημα της παράτασης και μάλιστα έδειξε ιδιαίτερα πρόθυμος να αναλάβει διά της υπογραφής του και δεσμεύσεις απέναντι στους δανειστές μας! Βλέποντας οι τοκογλύφοι της Ευρώπης τις συνεχείς υπαναχωρήσεις του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, του πέταξαν νέο χαρτί με το οποίο του ζητούσαν να δεσμευτεί για τη συνέχιση του ίδιου Μνημονίου! Από εκεί δηλ. που το είχε αφήσει η κυβέρνηση Σαμαρά! 
Οι δανειστές θέλουν τον Βαρουφάκη πειθήνιο σκυλάκι και με τις συνεχείς κωλοτούμπες του προδιαγράφεται  ότι και αυτή η κυβέρνηση θα υποκύψει σύντομα στις ορέξεις των τοκογλύφων, εξαερώνοντας τις προσδοκίες που εναπόθεσε πάνω της ο λαός!  

2 σχόλια:

  1. Ναι, δικαιώθηκε ξανά ο Παρατηρητής με τον Βαρουφάκη γιατί είναι μαχητικός και έγκυρος.

    Περιμένουμε ακόμα μια δικαίωση για τον Παρατηρητή που την περιμένουμε με πολύ αγωνία από το 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρετε πως λέγετε ο υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης ΣΦΥΡΙΖΑ;;;Το πραγματικό όνομα είναι......ΧαρδουΦάκης!!!Και δεν έχει καμμία σχέση με τον προηγούμενο υπ.οικ. του Σαμαρά. ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή