Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ...ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΙΦΝΙΔΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ! ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ BLUE SKY ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΟΣ!

Έφυγε ξαφνικά τη περασμένη Τρίτη, ο γνωστός δημοσιογράφος του «Blue-Sky» Γιώργος Ζερβός. Πέθανε λίγο μετά την 1.00 το μεσημέρι από έμφραγμα του μυοκαρδίου, μέσα στο αυτοκίνητό του στο ύψος της...


Βαρυμπόμπης, καθώς ερχόταν από το σπίτι του στο «Blue-Sky» για να παρουσιάσει την καθημερινή 50λεπτη εκπομπή του που αιχμαλώτιζε επί 15 ολόκληρα χρόνια χιλιάδες τηλεθεατές.

Ο Γιώργος Ζερβός ήταν γεννημένος το έτος 1958 (μόλις 57 ετών), αν και έδειχνε πολύ μεγαλύτερος, λόγω του ζαχάρου που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του, ο Γιώργος Ζερβός ήταν πολύ στενοχωρημένος τους τελευταίους μήνες για τον πόλεμο που του έκαναν οι Συριζαίοι δημοσιογράφοι που προσέλαβε τελευταία το «Blue-Sky», στο οποίο ο εκλιπών δημοσιογράφος έδωσε κυριολεκτικά την ψυχή του τα 15 τελευταία χρόνια. Ο Γιώργος Ζερβός ήταν επί χρόνια και διευθυντής Συντάξεως της χριστιανικής εφημερίδος «Ορθόδοξος Τύπος»

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η εφημερίδα "Στόχος", ο Γιώργος Ζερβός ξεκίνησε την καριέρα του εκδίδοντας σε ηλικία 17 ετών (μαθητής Γυμνασίου) μηνιαία τοπική εφημερίδα, η οποία ήταν και το «μεγάλο σχολείο του», όπως είχε δηλώσει.

Εργάσθηκε σε πολλές ημερήσιες παραδοσιακές εφημερίδες ως ρεπόρτερ Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Υπουργείων Εσωτερικών, Δημόσιας Τάξεως, Εθνικής Άμυνας, Προεδρίας και Εξωτερικών.

Το 1987, ανέλαβε αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Ελεύθερος». Από το 2001 ήταν και διευθυντής σύνταξης της εβδομαδιαίας Εκκλησιαστικής Εφημερίδος «Ορθόδοξος Τύπος».

Επί οκτώ χρόνια ήταν σχολιαστής στο Ραδιοφωνικό Σταθμό 9,84. Διετέλεσε επί 14 χρόνια ανταποκριτής σε Γερμανικά και Αραβικά ΜΜΕ.

Ηταν συγγραφέας ιστορικού βιβλίου, που διαπραγματεύεται την αιματοβαμμένη περίοδο 1944-1949.

Είχε συνεργασθεί ως σύμβουλος επικοινωνίας με μεγάλα γραφεία οικονομικών μελετών της Αθήνας και Ελληνοαραβικής κατασκευαστικής εταιρείας.

Είχε σπουδάσει πολιτικές και οικονομικές επιστήμες, φιλοσοφία και έχει παρακολουθήσει πολλά Αμερικανικά σεμινάρια οικονομικής θεωρίας.

Από το 1998 ήταν σχολιαστής-αναλυτής στον τηλεοπτικό σταθμό BLUE SKY.

Η κηδεία του έγινε προχθές Παασκευή! 
Δυστυχώς τέτοιοι αιφνίδιοι θάνατοι συμβαίνουν συχνά στον δημοσιογραφικό χώρο! Το τρομερό άγχος, η αφόρητη, πολες φορές πίεση, φέρνουν στα όριά τους τον ανθρώπινο οργανισμό. 
Τα συλλυπητήριά μας στους συγγενείς και οικείους της οικογένειας Ζέρβα. 

3 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΨΟΚΟΚΚΙΝΙΖΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ "ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΝΑΚΟΠΗ".
    ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ,ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΚΟΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ,ΜΑΖΙ ΤΟΥ .
    ΟΔΗΓΟΥΣ Ή ΠΕΖΟΥΣ !
    ΘΑΥΜΑ ΗΤΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον είχα γνωρίσει προ 10ετίας. Αιωνία του η μνήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!

    ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ " ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ"
    ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή