Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

"Η CIA ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΜΤΣΟΦ! ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΚΟ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ"!!!

Ο πρώην υφυπουργός οικονομικών των ΗΠΑ επί κυβερνήσεως Ρήγκαν και πρώην εκδότης των Wall Street Journal, και Business Week, Paul Craig Roberts δήλωσε ότι η CIA βρίσκεται πίσω από την δολοφονία του Boris Nemtsov  και ότι "Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης θα επαναλάβουν ατέλειωτα, χωρίς αποδείξεις, ότι ο Πούτιν έβαλε να σκοτώσουν κάποιον που του έκανε...
κριτική"με σκοπό να χτυπήσουν τον Ρώσο πρόεδρο εκεί που πραγματικά είναι ισχυρός: Στη δημοφιλία του.
 
Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο Μ.Νέμτσοφ ήταν υποστηριζόμενος από ΜΚΟ της Ουάσιγκτον στη Ρωσία κοινώς δηλαδή δρούσε σαν αμερικανική "πέμπτη φάλαγγα" εντός της Ρωσίας. Σημειώνεται ότι αυτά τα λέει ένας Αμερικανός ο οποίος κάποτε ήταν μέλος αμερικανικής κυβέρνησης και θεωρείται ο δημιουργός των περιβόητων "Ριγκανόμικς", με βάση τα οποία οι ΗΠΑ ευημερούσαν τη δεκαετία του '80.
 
Ήταν φανατικός πολέμιος της άθεης Σοβιετικης Ένωσης και για τον ίδιο λόγο είναι σήμερα ενάντιος στις άθεες αποχριστιανοποιημένες αμερικανικές κυβερνήσεις αντίθετα θαυμάζει τη σημερινή Ορθόδοξη Ρωσία.
 
«Αν ο Nemtsov δεν δολοφονήθηκε από τη CIA, προκειμένου να κατηγορήσει τον Πούτιν, πιο πιθανό είναι να σκοτώθηκε από Ρώσους εθνικιστές, οι οποίοι τον είδαν ως πράκτορα της Ουάσιγκτον.
 
Ενθυμούμενος την υπόθεση Magnitsky που οδήγησε σε κυρώσεις κατά Ρώσων, ως αποτέλεσμα της υπερβολικής αντίδρασης του Κογκρέσου σε έναν θάνατο σε φυλακή στη Ρωσία, ο θάνατος του Nemtsov πιθανότατα θα στραφεί με κατηγορίες κατά του Πούτιν.
 
Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης θα επαναλάβουν ατέλειωτα, χωρίς αποδείξεις, ότι ο Πούτιν έβαλε να σκοτώσουν κάποιον που του έκανε κριτική».
 
Και πρόσθεσε: «Αν η CIA δολοφόνησε τον Nemtsov, σκότωσε ένα δικό της περιουσιακό στοιχείο. Μένει να δούμε αν τα κέρδη της προπαγάνδας δικαιολογούν την απώλεια ενός κριτικού του Πούτιν».
 
Για να συνεχίσει: «Υπάρχουν πολλοί ιστορικοί και απομνημονεύματα που έχουν τεκμηριώσει ότι η CIA έχει χρησιμοποιήσει πανεπιστημιακούς καθηγητές και δημοσιογράφους για τη στήριξη του προγράμματός της. Η CIA για πολλές, πολλές δεκαετίες χειραγωγεί τον αμερικανικό λαό.
 
Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η CIA είναι ισχυρή και ποτέ κανείς δεν της έκοψε τα φτερά. Αν η Εξεταστική Επιτροπή της Γερουσίας, δεν είναι σε θέση να της επιβληθεί, θα υποπτευόμουν ότι είναι κυριολεκτικά εκτός ελέγχου».
 
"Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι, όταν ο Πρόεδρος John F. Kennedy ανακάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει με τη CIA και προσπάθησε να κάνει κάτι γι “αυτό, απλά δολοφονήθηκε. Αυτό σύμφωνα με πολλές και πολλά καλά τεκμηριωμένες ιστορίες και αυτόπτες μάρτυρες.
 
Μπορώ να σας πω ένα πράγμα, και αυτό είναι ότι ο Πούτιν είναι πάρα πολύ έξυπνος για να πέσει στα χέρια της Ουάσινγκτον με αυτόν τον τρόπο. Επιπλέον, ο Nemtsov, αν και φωνακλάς, δεν είχε καμία επίδραση στο 85% ποσοστό αποδοχής του Πούτιν. Η υποστήριξη του Nemtsov προερχόταν από ΜΚΟ της Ουάσιγκτον στη Ρωσία».
 
 
Ρώσοι αξιωματούχοι, εμπλεκόμενοι στην έρευνα της δολοφονίας του Ρώσου πολιτικού Μπόρις Νέμτσοφ, δήλωσαν λίγες μόνο ώρες μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός από τους πιο ισχυρούς αντιπάλους του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, πως είναι πιθανό δράστες να είναι ισλαμιστές εξτρεμιστές. 
 
Το σενάριο στέκει καθώς οι ισλαμιστές σουνίτες έχουν χρηματοδοτηθεί και εφοδιασθεί από τις ΗΠΑ σε πολλά μέρη του πλανήτη. Το ISIL δημιουργήθηκε από τις ΗΠΑ για να αντρέψει τον πρόεδρο Άσαντ κάτι που άλλωστε παραδέχθηκε και ο στρατηγός Wesley Calrk. Πλήρης είναι και ο αμερικανικός έλεγχος στους Τάταρους της Κριμαίας που τους έστειλαν στα επεισόδια της πλατείας Μαιντάν στο Κίεβο όπου και φέρεται να αποκεφάλισαν αστυνομικό των Bearkut και να έκοψαν το χέρι ενός άλλου.
 
Διαθέτουν και ερείσματα στην Τσετσενία όπου όλοι οι εναπομείναντες ψυχοπαθείς ισλαμιστές αντάρτες χρηματοδοτούνται από την Ουάσιγκτον. Πάντως δεν έχουν απήχηση στον τσετσενικό λαό που προτιμά να ζει ήρεμα στην Ρωσική Ομοσπονδία και όχι σε έναν θρησκευτικό μεσαίωνα διοικούμενο από αδίστακτους πολέμαρχους.
 
Ως άλλα πιθανά κίνητρα, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ερευνούν οι αρχές είναι η προβοκάτσια με σκοπό την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας, η διαμάχη με την Ουκρανία, αλλά και προσωπικοί λόγοι. Την έρευνα, σημειώνεται, έχει αναλάβει η Επιτροπή Ερευνών, που υπάγεται κατευθείαν στον ρώσο πρόεδρο. 
 
Ο Μπόρις Νέμτσοφ πυροβολήθηκε τέσσερις φορές στην πλάτη από οπλισμένο άντρα που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, το οποίο διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος χωρίς να αναπτύξει ταχύτητα ώστε να μην κινήσει υποψίες.
 
 Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε μικρή απόσταση από το Κρεμλίνο και μερικές δεκάδες μέτρα από τον Άγιο Βασίλειο, στην Κόκκινη Πλατεία στο κέντρο της Μόσχας, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, την Παρασκευή. 
 
Ο 55χρονος άντρας περπατούσε μαζί με μια Ουκρανή, με την οποία μόλις είχαν δειπνήσει σε εστιατόριο στην Κόκκινη Πλατεία. Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε. 
 
Στην δήλωση της Επιτροπής Έρευνας αναφέρεται πως «το θύμα μπορεί να θυσιάστηκε από εκείνους που δεν ξέρουν πώς αλλιώς να πετύχουν τους σκοπούς τους».
 
 
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου