Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ EUROGROUP!

Διαβάστε την ανάρτηση που έκανε σήμερα η Κατερίνα Ακριβοπούλου στο facebook όπου ανήρτησε και τη φωτογραφία που βλέπετε και προσέξτε πώς προσεγγίζει την απόφαση της κυβέρνησης Τσίπρα να προχωρήσει σε συμφωνία με τους δανειστές στο  Eurogroup. Η Κατερίνα είναι πολύ σοβαρή στις απόψεις της και πρέπει να τις λάβουμε κι εμείς σοβαρά...
Δείτε στα περισσότερα...

ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΘΑΡΡΟΣ ...
Και για να τελειώνουμε με την αυταρέσκεια υπαρξιακού τύπου:
Την Πέμπτη ο Ντράγκι και όλο το σύστημα που υπηρετεί, είχαν έτοιμο το σχέδιο για την Αθήνα. Σε περίπτωση που την άλλη μέρα δεν υπήρχε συμφωνία, θα προχωρούσαν σε περιορισμό κεφαλαίων, που θα πει ότι από σήμερα οι τράπεζες δεν θα έδιναν πάνω από 100-150 ευρώ!
Και τότε τί θα λέγαμε ? 
Μπράβο στο Σαμαρά και τους ατζέντηδες των γερμανών , που πρόβλεψαν την καταστροφή, στην οποία επενδύουν ακόμη και τώρα ? Μόνο να σκεφτούμε τον Αδωνι στα παραθύρια .... Ηδη η Ν.Δ. πανηγυρίζει επισήμως για τις διαφωνίες!
Αν δεν καταλαβαίνουμε ότι αυτό που διακυβεύεται δεν είναι η ιδεολογική καθαρότητα ( πώς ορίζεται άραγε) αλλά η ίδια η υπόσταση της χώρας, ας αναλωνόμαστε σε νέους διχασμούς πού την υπονομεύουν... Με γειά μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου