Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! 13ΧΡΟΝΗ ΥΠΕΚΥΠΤΕ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ 63ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!

Απίστευτο δράμα κρύβει η πρωτοφανής υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης 13χρονης στην Πάφο. Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως… Η μικρή υπέκυπτε στις ορέξεις του για 2 ευρώ!
Ανατριχίλα και σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που...

συγκλονίζει το παγκύπριο, μετά τη σύλληψη 63χρονου ταξιτζή στην Πάφο. Η Αστυνομία έφτασε στη σύλληψη του, μετά την καταγγελία πολίτη ο οποίος έγινε μάρτυρας των ερωτικών περιπτύξεων του με το κοριτσάκι σε χώρο στάθμευσης. Συγκεκριμένα, όπως ακούστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε σήμερα ο ύποπτος, ο πολίτης που βρέθηκε στο χώρο στάθμευσης ΚΑΡΑΒΕΛΑ, είδε τον 63χρονο να φιλά στο στόμα και να χαϊδεύει το κοριτσάκι.
Για μια σοκολάτα…
Έξαλλος ο πολίτης, που δεν πίστευε στα μάτια του, χωρίς δεύτερη σκέψη πλησίασε και άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον 63χρονο, ο οποίος με απύθμενο θράσος του απάντησε «της δίνω 2 ευρώ για να αγοράσει σοκολάτα και να βάλει κάρτα στο τηλέφωνο της». Εκνευρισμένος ο πολίτης, καταδίωξε το αυτοκίνητο του 63χρονου που έφυγε με το αυτοκίνητο του από την περιοχή και σε κάποιο σημείο κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.
Μόνο το ρεζιλίκι σκέφτηκε…
Τρομαγμένος στην υποψία του τι θα μπορούσε να γίνει εάν ο κόσμος μάθαινε για τις απίστευτες πράξεις στις οποίες προέβαινε, παρακαλούσε τον πολίτη να κρατήσει το στόμα του κλειστό. «Θα γίνω ρεζίλι, έχω κόρες και γαμπρούες, μεν με καταγγείλεις», έλεγε συνεχώς.
Όσο ο πολίτης προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τις αρχές, ο ύποπτος κατάφερε να ξεφύγει, ωστόσο κατάφερε να συγκρατήσει τις πινακίδες εγγραφής του και να προχωρήσει σε καταγγελίες στις αρχές.
Ο πολίτης, επέστρεψε στο χώρο στάθμευσης που βρισκόταν το κοριτσάκι, για να διαπιστώσει με τρόμο ότι αυτή είναι αδελφή γνωστών του, και την γύρισε στο σπίτι της.
Συγκλονιστική η κατάθεση της 13χρονης
Η 13χρονη οδηγήθηκε στα γραφεία της Αστυνομίας, όπου παραδέχθηκε σε γυναίκα αστυνομικό που την ανέκρινε στην παρουσία λειτουργού του γραφείου ευημερείας, ότι τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες ο 63χρονος την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά, με αντάλλαγμα το ποσό των 2 ευρώ!
Η 13χρονη στην κατάθεση της ανέφερε με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς γινόταν με τον 63χρονο, πως την προσέγγισε που την μετέφερε και τι ακριβώς έκανε μαζί του.
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το κορίτσι, διαπίστωσε παλιά ρήξη του παρθενικού υμένα.
Ανακρινόμενος ο 63χρονος οδηγός ταξί, αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση. Οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου το οποίο διέταξε την 6ήμερη κράτηση του. 

1 σχόλιο: