Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΗΡΩΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ, ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ; ΔΕΙΤΕ...

Το κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επανέρχεται στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού υποβάλλοντας αίτημα για κατάθεση στεφάνου τιμής προς τους πεσόντες ήρωες του 1821. 
Δείτε ποια είναι η αίτηση που υπέβαλλε, για την οποία αναμένεται η αντίδραση του Δήμου, ο οποίος ως γνωστόν απέρριψε το αίτημα για συμμετοχή των εφέδρων στην παρέλαση.(δείτε εδώ την απόρριψη του αιτήματος)

Παπάγου, 16 Μαρτίου 2015
Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Σας υποβάλλω αίτημα του Σωματείου «Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ)» για κατάθεση Στεφάνου στο Μνημείο Πεσόντων...
 (Αγίας Σκέπης) Παπάγου την 25η Μαρτίου 2015 προς τιμήν των Αγωνιστών της Επαναστάσεως του 1821.
Το Σωματείο έχει ήδη λάβει μέρος στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2013 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Παπάγου και, κατά γενική ομολογία, απέσπασε τον θαυμασμό και την αγάπη των παρισταμένων για τον παλμό και την με πλήρη φόρτο εμφάνιση, τα οποία ενέπνευσαν το Εθνικό φρόνημα των δημοτών.
Τα μέλη του Σωματείου είναι απόστρατοι Αξιωματικοί/Μόνιμοι Υπαξιωματικοί και έφεδροι Οπλίτες των Ειδικών Δυνάμεων Στρατού Ξηράς (Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες) και Πολεμικού Ναυτικού (Υποβρύχιοι Καταστροφείς/ΟΥΚ).

Η συγκεκριμένη εκδήλωση
προβλέπεται από το Καταστατικό και ειδικά από το Άρθρο 3 (περί σκοπών του Σωματείου), παράγραφος 6: «Η συμμετοχή σε Εθνικού χαρακτήρα εκδηλώσεις (παρελάσεις, καταθέσεις στεφάνων) με την ευκαιρία επετείων σε πανελλήνιο ή τοπικό επίπεδο, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες κατά περίσταση Αρχές.»
Εκτιμάται ότι μέσα στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και πιέσεις τις οποίες υφίσταται η Πατρίδα μας, η διατήρηση του εθνικού φρονήματος είναι ο σταθερός πολλαπλασιαστής ισχύος του Έλληνα.
Παρακαλούμε για την έγκριση συμμετοχής.
Σε περίπτωση μη εγκρίσεως, παρακαλούμε να μας καταστεί εγγράφως και εγκαίρως γνωστός ο λόγος.

Σας αποστέλλονται συνημμένα τα έγγραφα εγκρίσεως και εγγραφής του Ειρηνοδικείου και του Πρωτοδικείου που αφορούν στη λειτουργία του ΚΕΕΔ.

Λεπτομέρειες θα ρυθμιστούν με το αρμόδιο προσωπικό του Δήμου. Επικοινωνία: 2106516027, (tziakis@gmail.com)

37 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ . ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΙΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Δήμαρχε ας πρυτανεύσει η λογική και να δοθεί άδεια εις τους εφέδρους καταδρομείς να καταθέσουν στεφάνι στο Ηρώων Παπάγου την 25 η Μαρτίου . ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι αδυνατον να σιωπουν ολοι οι δημοτικοι αρχοντες του δημου και ο πρωιν δημαρχος Ξυδης τι λενε στου παπαγου η κατασταση δεν παει αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως κατάντησε αυτή η χώρα έτσι , αριστεροί απάτριδες να καίνε τα εκπαιδευτικά ιδρύματα τις εκκλησίες και περιουσλιες φτωχών ανθρώπων και δεξιοί Δήμαρχοι να απαγορεύουν τις παρελάσεις των εφέδρων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (Αρχιμήδης)'' Δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω '' ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήκω Παπαδόπουλε να δεις την διεφθαρμένη γενιά του Πολυτεχνείου και τους κλέφτες πολιτικούς του ανθελληνικού δημοκρατικού τόξου πως κατάντησαν την χώρα . Σήκω ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ να δεις τα απομεινάρια του Ιμπραήμ Πασά που κούρσεψαν την χώρα ξανά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΥΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΤΗ Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ . ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΛΗΣΙΑ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΑΛΙΑ ΕΜΑΘΕΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΜ ΤΟ ΠΕΖΟΜΑΖΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Η ΧΕΙΡΩΤΕΡΗ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν...και στο τέλος τους νικάς!!! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΜΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΛΕΒΑΡΙΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλοι εμείς που στις φλέβες μας κυλάει ο Ιχώρας και παραμένουμε πιστοί στο Δελφικό Όραμα , Όλοι εμείς που βαθιά μέσα μας έχουν ριζώσει οι Ιερές Παρακαταθήκες της Φυλής μας , έχουμε χρέος ιερό να κρατήσουμε αυτή την Γη Ελεύθερη και Ελληνική . ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ''Σχεδόν ότι κάνεις είναι ασήμαντο,αλλά είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να το κάνεις'' ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε συ Αποστολόπουλε,κοίτα να ασχοληθείς με το Κ.Τ.Ε.Ο,που σε έπιασε στον ''ύπνο'',η ξανθόψειρα από την περιφέρεια,που αντί να γίνει πάρκο και να αποδοθεί στους δημότες,ως ένας καλαίσθητος χώρος,θα γίνει και πάλι ένα άντρο διαφθοράς και ρεμούλας!!!(Μια χαρά λειτουργούν τα ιδ. ΚΤΕΟ.Και χωρίς ''λαδώματα'' και σαράβαλα-δρεπανοφόρα,να κυκλοφορούν στους δρόμους) Ασε λοιπόν τους εφέδρους να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα και ασχολήσου με τα ουσιαστικά προβλήματα του δήμου.Αντε μπράβο αγόρι μου,γι' αυτό σε ψήφισαν οι δημότες!! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οσο για τον Ακατανόμαστο,αστον αυτόν,κλάνει τον καναπέ του,δηλ,αυτό που ξέρει να κάνει καλά μια ζωή...αναξιωματικός της σφαλιάρας και φιλιπινέζα των στρατηγών ήταν.Το ''αστείο'' είναι ότι νόμιζε ότι ήταν και δήμαρχος...!Χεσμένο τον είχανε οι δημότες!!''Εργο ζωής'' να κάνει τον Λιά.... δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πριν από πολλά χρόνια στις 25 Μαρτίου το 1821 Έλληνες Επαναστάτες ξεσηκώθηκαν και έδιωξαν τους Βάρβαρους ασιάτες που επί 400 χρόνια σκλαβιάς και φυλακής λεηλατούσαν την χώρα από άκρη σε άκρη . Σήμερα εκατομμύρια Σαρακηνοί λεηλατούν την χώρα ξανά μαζί με αριστερούς εθνομηδενιστές καίγοντας τα πάντα . Πυρπολούν σχολεία εκκλησίες ληστεύουν απλούς ανθρώπους και καίνε τις Σημαίες μας . Σκοτώνουν και βιάζουν σαν τα κτήνη χωρίς κανείς να στεναχωριέται για τον Όλεθρο που έρχεται . Καταστρέφουν τα πάντα πανάθεμα τους . Ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού με μια δράκα από ανθέλληνες αντιδήμαρχους κατέβασαν τις Σημαίες του Γένους και απαγόρευσαν τις παρελάσεις των εφέδρων . Το αίμα των Μαρτύρων της Πατρίδας μας πάνω τους . ΔΙΓΕΝΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΟΛΟΣ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δήμαρχε πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις . Με ποιο δικαίωμα δεν αφήνεις τους εφέδρους να παρελάσουν στου Παπάγου . Στο σχολείο δεν σου δίδαξαν τίποτα οι Δάσκαλοι σου . Να ξέρεις ότι θα την πατήσεις σαν τον Νικολάου . Θα σε εγκαταλείψουν όλοι και θα σε πουλήσουν και δεν θα πάρεις είδηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το ΚΤΕΟ τα μεγάλα συμφέροντα , η αριστερά και οι περίεργες συναλλαγές κατάφεραν την επαναλειτουργία του . Που είναι η αριστερά η Δούρου και ο Ζήκας .......... Είναι πολλά τα λεφτά ΡΕ ....... Είναι όλοι τους ξεφτιλισμένοι . Οι κάτοικοι Χολαργού έχουν πολλές φορές ζητήσει να γίνει ένα καταπράσινο Πάρκο . Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει Δήμαρχος . Συνεδριάζει με τον ΖΉΚΑ , την Δούρου , την Παρίση και την Νικάκη πως θα φέρουν τους Λαθρομετανάστες της Αμυγδαλέζας να παρελάσουν στου Παπάγου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΛΙΓΟΙ ΓΑΡ ΕΣΘΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ταξίαρχε εάν σου απαγορεύσουν να καταθέσεις στεφάνι στο Ηρώων Παπάγου κάνε μεγάλη συγκέντρωση και κατάθεση στεφανιού στον Ανδριάντα του Παπάγου στην Μεσογείων απέναντι από το Υπουργείο Ε . Α . ποιος θα τολμήσει να σου απαγορεύσει μαι τάτοια εκδήλωση Τιμής και Μνήμης . Πεζικάριος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΊ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΤΖΙΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ;


    O Συνταξιούχος Απόστρατος κ. Τζιάκης, απέτυχε ‘’τρομάρα του’’ να καταλύσει το Πολίτευμα της Δημοκρατίας, στο όνομα των Εφέδρων Καταδρομέων, με την συγκέντρωση στο Σύνταγμα το 2013, όπου μάζεψε 47 συνολικά Εφέδρους,εκ των οποίων 3 Απόστρατοι, - τόσο εμπιστοσύνη του έχουν οι Έφεδροι καθώς γνωρίζουν όλοι για τα χάπια που αναγκαστικά πρέπει να παίρνει ημερησίως, για πάσα νόσον...- ενώ κατόρθωσε να αποστρατεύσει 2 Αρχηγούς του ΓΕΣ (Γκίνης-Τσέλιος), συμμαθητές του,με 8 μήνες θητεία τους ως Αρχηγοί ΓΕΣ, τυχαίο; (Ρεκόρ Γκίνες..)
    Αφού η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε εναντίον του προκαταρκτική εξέταση, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ΕΔΕ μέσω του ΓΕΕΘΑ εξέδωσε διαταγή να μην επιτραπεί σε αυτόν οποιαδήποτε επικοινωνία-συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις μας.
    Ο ίδιος δρα παράνομα, η ΚΕΕΔ δεν είναι αναγνωρισμένος Σύνδεσμος Εφέδρων από το Υπουργείο Άμυνας και την Περιφέρεια Αττικής, αλλά ένα αθλητικό Σωματείο χωρίς γραφεία,χωρίς δραστηριότητα,χωρις ΦΠΑ κτλ. που με τσαμπουκά θέλει να παρελάσει με στρατιωτικά εμβλήματα και οπλισμό έχοντας σκοπό να καταλάβει τον Δήμο Παπάγου στις επόμενες εκλογές; Ο ίδιος μάλιστα το 2013 είχε δηλώσει στα ΜΜΕ οτι την απόπειρα κατάλυσης του Πολιτεύματος την έκανε για την Ελλάδα αναφερόμενος στο Σύνταγμα-έτσι τον βόλευε τότε-, ενώ προχθές δήλωσε-έγραψε-είπε οτι την έκανε για τις συντάξεις των Αποστράτων του Παπάγου, ώστε να γίνει Δήμαρχος Παπάγου.
    ‘’Κωλοτούμπας χειρότερος από τους πολιτικούς μας..είπαμε είναι πολλά τα χάπια αδέλφια..TZIAKIS FOR TRELADIKO...”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....κριμα που δε τα λεει ε π ω ν υ μ α ο αναρτων συκοφαντης....

      Το να κρυβεται πισω απο την ανωνυμια δε συναδει με
      το ΠΝΕΥΜΑ Αντρικιας αναληψης ευθυνης και
      την ΗΘΙΚΗ των Ειδικων Δυναμεων.....

      Διαγραφή
  24. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΥΣ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΥΣ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε απατεώνα ρε μικρόψυχε ρουφιάνε του Δημάρχου δεν ντρέπεσαι να λες ψέματα , σε βόλεψε και εσένα στο Στοίχημα ο Δήμαρχος . Στην συγκέντρωση τότε στο ΣΎΝΤΑΓΜΑ είχε πάνω από 5000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ . Κοίτα τις φωτογραφίες από τις εφημερίδες . Μόνο από τον Χολαργό είμαστε πάνω από 50 άτομα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε μια μεγάλη συγκέντρωση στον Ανδριάντα του Παπάγου απέναντι από το υπουργείο με την συμμετοχή εφέδρων και χιλιάδων Ελλήνων Πατριωτών . ΜΕΝΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ταξίαρχε ο Χολαργος είναι μαζί σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΒΑΛΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δήμαρχε τι θα γίνει τελικά θα τα φτιάξεις τα πεζοδρόμια εδώ στην εκκλησία της Φανερωμένης . Δεν βλέπεις ότι είναι σε αθλία κατάσταση . Το ίδιο και η Βουτσινά . Δεν μπορούμε να περπατήσουμε με ασφάλεια θα σκοτωθεί κανείς από την αδιαφορία σου . Με αυτά που κάνεις Δήμαρχε ο Τζάκης είναι ο επόμενος Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΛΗΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ταξίαρχε πριν από λίγα χρόνια εδώ στον Χολαργό εκατοντάδες κάτοικοι μέσα από μεγάλες κινητοποιήσεις είχαμε πετύχει να ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Χολαργού η ανέγερση Ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Δημαρχείο . Όλα ήταν έτοιμα τότε επί Δημαρχίας Νικολάου αλλά η σημερινή κουστωδία του σημερινού Δημάρχου κατάφερε την ματαίωση αυτής της μεγαλειώδης προσπάθειας μας που αγκάλιασε χιλιάδες συμπολίτες μας . Έτσι για να ξέρεις τι φίδια έχεις να αντιμετωπίσεις και ποιοι σε πολεμούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κύριε Δήμαρχε με την Παρίση και τον Οικονόμου δίπλα σας είναι σαν να είστε μέσα στον λάκο με τα φίδια . Σε λίγο θα είναι αργά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κύριε Δήμαρχε στην Πλατεία Κωστή Παλαμά τα λιγούστρα σε πολλά σημεία είναι κατεστραμμένα και κανείς δεν δίνει σημασία . Έχουμε ζητήσει να βάλεται ένα πλάτανο στην πλατεία μέσα στο γρασίδι και δεν μας δίνετε σημασία . Αδιαφορείται για τα πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή