Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

"ΠΟΛΙΤΙΚΟI ΟI ΛΟΓΟI ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤIΣ ΕΦΕΔΡΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ...ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"!

Δεκάδες είναι τα σχόλια που συνοδεύουν τις αναρτήσεις μας αναφορικά με το STOP που έβαλε η δημοτική αρχή Παπάγου-Χολαργού στους εφέδρους των ειδικών δυνάμεων οι οποίοι πλέον δεν επιτρέπεται να συμμετάσχουν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στου Παπάγου. Πολλά από τα σχόλια είναι υβριστικά/συκοφαντικά -δυστυχώς- τα οποία φροντίζουμε (όσο είναι δυνατόν να τα παρακολουθήσουμε) να τα σβήνουμε. Όμως υπάρχουν και πολλά άλλα πολιτικού περιεχομένου τα οποία με εύστοχο τρόπο προσεγγίζουν τους πολιτικούς λόγους που επέβαλαν στον Ηλία Αποστολόπουλο να απαγορεύσει στους εφέδρους τη συμμετοχή τους στην παρέλαση. 
Διαβάστε λοιπόν το σχόλιο ενός αναγνώστη μας τι λέει για το θέμα:


"Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ; 

ΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ" ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ή ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. 

Ο ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.

ΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ , ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΕΝΑΡΕΙ" . 


Πρέπει να θυμίσουμε ότι στις προηγούμενες εκλογές στήθηκε ένα ολόκληρο πολιτικό παιχνίδι σε βάρος του Ηλία Αποστολόπουλου με κύριο εκφραστή του τον Χάη Κουγιουμτζόπουλο ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφία του Ηλία Αποστολόπουλου μαζί με τον Παναγιώταρο, παρόντα σε ομιλία του. Στοχοποιούσε δε τον αντίπαλό του ζητώντας του να διευκρινίσει ότι δεν είχε σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή! 


13 σχόλια:

  1. Ο θυμόσοφος λαός λέγει:"'Οποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται" Δυστυχώς για άλλη μία φορά κ. Δήμαρχε αποδείξατε πόσο μικρός και ανεπαρκής είσαστε για τη θέση που κατέχετε Πιο αστεία δικαιολογία δεν μπορούσα να ακούσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικά εύστοχο το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....εννοώ το σχόλιο του αναγνώστη σας στην ανάρτηση.

    Τους πειράζει να χαρακτηριστούν ως χρυσαυγήτες ακόμα και αν δεν είναι αλλά δεν τους πειράζει να χαρακτηριζονται ως νεοδημοκράτες ιμάμ μπαϊλντι με πολύ πασοκ ακόμα και αν είναι.Μα χειρότεροι και από τους χρυσαυγήτες είναι οι νεοδημοκράτες και οι πασόκοι που ενώ τα έφαγαν όλα , μετά ήρθαν να μας σώσουν,οι άνθρωποι είναι φασίστες ,οι πραγματικοί φασίστες γιατί οι άλλοι απλά έδειχναν το φασισμό τους με τις βίαιες πράξεις τους ενώ τα κομματόσκυλα του "δημοκρατικού τόξου" έδειξαν τον φασισμό τους χρησιμοποιώντας κάθε φορά το κόμμα τους για ίδιον συμφέρον, κατέστρεψαν τα πάντα, έφαγανα τον αγλέορα ,τον περίδρομο,το καταπέτασμα και μετά αφού τα έκαναν όλα αυτά ,ήρθαν να σώσουν τη δύσμοιρη χώρα μας με το να μας πάρουν και τα σώβρακα.
    Ποιοί είναι λοιπόν οι φασίστες , είναι το ερώτημα ;
    Είναι αυτοί που χρησιμοποιούσαν βία ή αυτοί που χρησιμοποιούσαν όλο αυτό το οικοδόμημα του δήθεν δημοκρατικού συστήματος της χώρας για να φουσκώνουν οι κοιλιές τους,οι κώλοι τους και τα πορτοφόλια τους ,σε βάτος όλων των υπολοίπων ;

    Όλη η ιστορία γι αυτό έγινε.

    Οι έφεδροι πρέπει να παρελάσουν ,ο κόσμος θέλει να δει παρέλαση και όχι παράσταση σχολική σε παιδική χαρά .
    Πολύ σωστό το σχόλιο του αναγνώστη σας με τα κεφαλαία γράμματα ,είναι η ανάμνηση της επανάστασης του 1821 και κάθε Οκτώβριο η ανάμνηση της εποποίας του 1940 - 1944

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Δήμαρχε τα όσα μας λέτε με το μακροσκελές σας σχόλιο δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα για πολλούς λόγους . Είστε Δήμαρχος είτε σας αρέσει είτε όχι με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής . Αρχική θέση του Λαϊκού Συνδέσμου ήταν να στηριχθεί ο Τίγκας αλλά λόγο Οικονόμου στήριξαν εσάς . Ο Χολαργός δεν σας ψήφισε , Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας ανήκουν στο Γένος των Ελλήνων και όχι στα κόμματα . Από την αρχή της δημιουργίας αυτού του Έθνους οι ΕΝΟΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ είτε στην Σπάρτη είτε στην Αθήνα και μέχρι σήμερα έχουν χύσει το αίμα τους με αμέτρητους νεκρούς για να κρατηθεί αυτή η Ιερή Γη Ελεύθερη και Ελληνική . Από ανέκαθεν η αριστερή λογοτεχνία του δρόμου είχε στόχο την δυσφήμηση του Ελληνικού Στρατού , της Ιστορίας και του Πολιτισμού του τόπου μας . Πριν λίγα χρόνια στην Θεσσαλονίκη όταν οι Ευέλπιδες τραγούδησαν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ οι απάτριδες της ξενόφερτης αριστεράς ήθελαν να ξεριζώσουν κάθε ικμάδα Υπερηφάνειας υπήρχε η υπάρχει στον Ελληνικό Στρατό . Σε μια πιθανή σύρραξη με τους Τούρκους οι έφεδροι είναι οι πρώτοι που θα πέσουν υπερασπιζόμενοι τον Ελληνικό Λαό . Έτσι λοιπόν κύριε Δήμαρχε μην μας λέτε ότι φοβάστε τους αριστερούς και δεν αφήνετε τους εφέδρους να παρελάσουν ΄ Ο Δήμος Παπάγου Χολαργός είναι ένας ιστορικός Δήμος με Ιστορία και Πολιτισμό
    ανά τους αιώνες και δεν έχει καμία σχέση με τα σκουπίδια της παγκοσμιοποίησης . ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 . ΔΙΓΕΝΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ;;; Ε ΡΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ !! ΒΓΑΛΕ ΟΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ ΠΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΤΑ !!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι δυνατόν να παρελάσουν τα σταλινικά σκουπίδια οι κομητζήδες του ΚΚΕ που ήθελαν να κάνουν την Ελλάδα Αλβανία . Είναι δυνατόν οι ψευτόμαγκες της δήθεν εθνικής αντίστασης οι συνεργάτες των Βουλγάρων κατακτητών να καταθέτουν στεφάνι και να μην αφήνουν τους έφεδρους καταδρομείς . Το βρωμερό ΚΚΕ έχει αποκαλέσει πολλές φορές τον Καραΐσκάκη και τον Κολοκοτρώνη δολοφόνους και βρίζει με τα χειρότερα λόγια το ΑΘΑΝΑΤΟ 1821 .. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΌΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1821 . ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΕ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΑΜ .

    ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ............ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ......ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ,ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ Η ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΥΠΟΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜ........ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχουν στόχο να κτυπήσουν την Γλώσσα , τον Πολιτισμό , τις Παραδόσεις και να ξεριζώσουν το Πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων . Γι' αυτό οι προδότες της ψευτοδεξιάς και οι ανθέλληνες της σιωνιστικής αριστεράς θα κάνουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν τα βρώμικα σχέδια των σιωνιστών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλοι σας δεξιοί και αριστεροί απατεώνες και καθάρματα θέλετε κρέμασμα . Ένας Παπαδόπουλος χρειάζετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή