Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ: 33% ΦΟΡΟΣ ΣΕ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

Καθαρά μνημονιακή πολιτική τηρεί η κυβέρνηση Τσίπρα! Μετά λέει ότι δήθεν νοιάζεται για τους φτωχοποιημένους πολίτες. Μα, με τη φορολόγηση που επιβάλλει στους ιδιοκτήτες όσων διαμερισμάτων-κατοικιών, δεν εισέπραξαν ποτέ τα ενοίκιά τους, τους εξαθλιώνει κυριολεκτικά! 
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων θα υποχρεωθούν φέτος να πληρώσουν έως και  33% φόρο για ενοίκια που...


ποτέ δεν εισέπραξαν!!! Όσοι φορολογούμενοι είχαν εκμισθώσει το 2014 ακίνητα και δεν εισέπραξαν μέσα στο έτος αυτό όλα τα μισθώματα, θα φορολογηθούν για το σύνολο των μισθωμάτων, επειδή είχαν αποκτήσει το δικαίωμα είσπραξης και, ταυτόχρονα, σύμφωνα με τις νέες διατάξεις του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, δεν προβλέπεται πλέον διαδικασία εκχώρησης ανείσπρακτων μισθωμάτων στο Δημόσιο.
 Αυτό προβλέπεται σε απόφαση της Γ.Γ.Δ.Ε. που κοινοποιήθηκε σήμερα, με την οποία δόθηκαν διευκρινίσεις αναφορικά με τη φορολόγηση του εισοδήματος από ακίνητη περιουσία μετά την έναρξη ισχύος των διατάξεων του νέου Κ.Φ.Ε..
Με αυτή τη φορολόγηση οι ιδιοκτήτες θα αναγκαστούν να βγάλουν στο σφυρί όσο-όσο τα ακίνητά τους για να γλιτώσουν από το φορολογικοί τσκού τη κυβέρνησης Τσίπρα! Μια κυβέρνηση που όπως βλέπετε, εργάζεται κανονικά για τα συμφέροντα των τοκογλύφων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου