Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ 50% ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της tribune.gr η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να προβεί σε κατασχέσεις των περιουσιακών στοιχείων της Γερμανίας στην Ελλάδα, υπέρ των θυμάτων του Διστόμου. Αν πράγματι οι σκέψεις αυτές γίνουν πράξη, τότε ο Τσίπρας θα πάερι 50% στις επόμενες εκλογές και θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση! 
Το ίδιο το ρεποτάζ αναφέρει ότι την αλλαγή αυτή στην εθνική πολιτική...

υπέρ των θυμάτων του Διστόμου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος μιλώντας στη Βουλή κατά την συζήτηση της πρότασης να επανασυσταθεί η Διακομματική Επιτροπή Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας.
Όπως εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης είναι έτοιμος να δώσει την άδειά μου για εκτέλεση της απόφασης του Αρείου Πάγου το 2000, που δικαίωσε τα θύματα του Διστόμου και τους απογόνους τους υποχρεώνοντας την Γερμανία να δώσει αποζημιώσεις, αλλιώς θα γινόταν συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών της στοιχείων στην Ελλάδα.
Όπως δήλωσε ο κ. Παρασκευόπουλος «τον χρόνο της απόφασής μου θα τον εξαρτήσω από την πολυπλοκότητα της υπόθεσης και τις εθνικές διαστάσεις της».
Πρακτικά η απόφαση Παρασκευόπουλου επιτρέπει στα θύματα του Διστόμου να προβούν σε κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της Γερμανίας στην Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται ότι το 2000, ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης είχε υπογράψει την σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου με αποτέλεσμα δικαστική κλητήρας να εμφανιστεί στο γερμανικό Ινστιτούτο Γκαίτε των Αθηνών, προκειμένου να εκτελέσει την δικαστική απόφαση του Αρείου Πάγου.
Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά και κατόπιν την απόφασης της Γερμανίας να εγκρίνει την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ, η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ άλλαξε άποψη και ο υπουργός Δικαιοσύνης απέσυρε την απόφαση για αναγκαστική εκτέλεση.

4 σχόλια:

  1. ΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ

    ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΙΣ MIELE ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΣ , ΣΤΟ SPAY ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ,ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΜΝΟΙ !!!!!


    ΑΧΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΠΟΥΑΑΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΧΑΧΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. MANY THANKS TO THE US ADMINISTRATION FOR THE INTERVANTION TO GREEK FINANCIAL ISSUE BETWEEN THE GREEK GOVERMENT AND THE EUROPEAN INSTITUTES !!
    ACCORDING TO THIS , NOW THE TIME HAS ARRIVED FOR YOU TO INVEST IN GREECE.
    NOW, ITS THE TIME TO OPEN A SOUVLAKI CORNER OR A CAFFE .
    CONSUMERS CAN TASTE THE NEW INVESTMENT ERA WITH A PITA GYRO KOTOPOULO & XOIRINO

    SO AFTER THEY COULD DRINK THEIR FAVORITE COFFEE IN EVERY NEIGHBORHOOD AROUND THE COUNTRY !

    TSIPRAS AND BAROOFAKIS ARE THE BEST COMEDIANS IN CARS GETTING COFFEE !!!!

    HAHHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHA

    "ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PITOGYROS RECEIPT ISSUED IN A CHOLARGOS SOUVLAKERIE SHOP , NOW WIN THE AMAZING AMMOUNT OF 500 EUROS .
    THE CONSUMER WHO WIN THE PRIZE ,NOW RESTS IN PEACE IN THE ZOGRAFOU CEMETERY AFTER A HEART ATTACK SHOCK THAT SUFFERED A FEW MINUTES AFTER HE ATE ΤΗΕ PITOGYROS AND MINUTES AFTER HE EJACULATED ON HIS MISTRESS ASS AFTER A SUPER FUCKING TIME THAT BOTH WERE VERY HORNY ,INDEED !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν παιζεσαι με τίποτα και με κανέναν........

    ΑπάντησηΔιαγραφή