Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ Ο (ΕΝΤΥΠΟΣ) "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΜΑΡΤΙΟΥ! ΤΕΥΧΟΣ 526! ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...

Μόλις κυκλοφόρησε και διανέμεται (σε συνδρομητές, επιχειρήσεις, ΚΕΠ, Δημοτικά καταστήματα) ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" του Μαρτίου 2015 (τεύχος 526), με πολλά καυτά θέματα! 
Κυριολεκτικά καυτά. 
Όπως βλέπετε, και από το εξώφυλλό μας, το κεντρικό θέμα της...


εφημερίδας καλύπτει το συγκλονιστικό γεγονός της δολοφονίας στο άλσος Χολαργού. "Φόνος στο Άλσος Χολαργού" είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ με στοιχεία για το πού βρίσκονται οι έρευνες και ποιες πληροφορίες υπάρχουν για τους λόγους που έγινε το φονικό. Πλούσιο ρεπορτάζ στη σελίδα 3 της εφημερίδας.
Στην 1η σελίδα υπάρχει αναφορά και για το STOP που έβαλε η Δημοτική Αρχή στη συμμετοχή των εφέδρων ειδικών δυνάμεων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στου Παπάγου. Ρεπορτάζ στη σελίδα 2 της εφημερίδας. 
Για τα υπόλοιπα θέματα της εφημερίδας, αναζητήστε τη στα σημεία που αναφέραμε ή ζητήστε τη να σας τη στέλνουμε σπίτι σας. Η ετήσια συνδρομή είναι μόνον 20 ευρώ. 

5 σχόλια:

  1. Μιμη και Λιλα περιμενετε να δειτε Αντιδημαρχια ή Προεδρια μεχρι το '19 μετα απο αυτο το πρωτοσελιδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά το πρωτοσέλιδο στην ΕΝ ΛΟΓΩ φυλλάδα , για την ακρίβεια .

      Διαγραφή
  2. Μιμή και Λίλα τα πάντα για την αυτοπροβολή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΙΛΑ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥ ?? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ?? ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΣ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ " ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΣ " ΣΕ 100 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ?? ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βραχιολιδη εφημεριδα σου διαρκει οσο ενα χεσιμο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή