Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! "ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"...

Προσοχή κυρίες και κύριοι... !!

Σύμφωνα με το Greek-Weather.Org και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, αυτή την ώρα εισβάλλει ''φονική'' καταιγίδα στην Ελλάδα, με...




 κεραυνούς και έντονες βροχοπτώσεις και χαλάζι.

Αυτή την ώρα βρέχει έντονα σε όλη την Ελλάδα σχεδόν, από βορρά προς νότο και από δύση προς ανατολή. Ισχυρό χαμηλό βαρομετρικό ερχόμενο από την βόρεια Αφρική, σε συνδυασμό με σκόνη και νοτιάδες, θα εισχωρήσει το ερχόμενο 24ωρο σε όλη την Ελλάδα.

Ήδη βρέχει πάρα πολύ και υπάρχουν καταιγίδες όπως αναφέρει το Greek-Weather.Org, στην Πελοπόννησο, το νότιο Ιόνιο, την Κρήτη και τις Κυκλάδες. Βρέχει και στην Αθήνα αλλά και την Θεσσαλονίκη όχι όμως έντονα αλλά οι βροχές έχουν μεγάλη διάρκεια.

Ως και το βράδυ της Παρασκευής, θα εισχωρήσει σε όλη την Ελλάδα αυτό το μεγάλο βαρομετρικό χαμηλό, δίνονται σε όλη την Ελλάδα ισχυρές καταιγίδες και γενικότερα ακραία ίσως και φονικά καιρικά φαινόμενα. Να προσέχετε όλοι σας καθώς σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, δεν αποκλείονται μεγάλες καταστροφές στη χώρα μας από αυτή την θεομηνία και γενικότερα πλημμύρες και κατολισθήσεις...

Ας ελπίσουμε να μην έχουμε ούτε ένα θύμα από την κακοκαιρία αυτή και να μας βοηθήσει για άλλη μία φορά ο Χριστός και η Παναγία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου