Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ! ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
Τα καταστήματα Οπτικών OptoCenter διαθέτουν τα τελευταία κομμάτια των ειδικών γυαλιών για την έκλειψη του ηλίου. Εγκεκριμένα από το Πλανητάριο, κατασκευασμένα από το εργοστάσιο "Βαϊράμογλου" σας τα...


διαθέτουν στην εκπληκτική τιμή των 5 ευρώ για να απολαύσετε το φαινόμενο. 
Προσέχουμε τα μάτια μας
Αν θελήσετε να δείτε την έκλειψη, προσέξτε να μην το κάνετε με γυμνά μάτια, χωρίς καμία προστασία γιατί κινδυνεύετε! Μην επιχειρήσετε ούτε να δείτε το φαινόμενο μέσα από τη φωτογραφική σας μηχανή ή από την κάμερα του κινητού σας.
Η έκθεση σε υψηλά επίπεδα υπεριώδους ακτινοβολίας δύναται να προκαλέσει εγκαύματα στοναμφιβληστροειδή, προειδοποίησε το υπουργείο Υγείας.
Συχνά οι επιπτώσεις δεν γίνονται άμεσα αισθητές, καθώς δεν προκαλείται αίσθημα πόνου ή άλλο ερέθισμα, μπορούν όμως να προκαλέσουν μόνιμη και μη αναστρέψιμη βλάβη.
Το φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί μόνο με τη χρήση εγκεκριμένων και πιστοποιημένων φίλτρων, καθώς τόσο τα γυαλιά ηλίου και οι κάμερες όσο και άλλα αυτοσχέδια γυαλιά δεν προσφέρουν καμία προφύλαξη.
Γι' αυτό ζητήστε τώρα τα ειδικά, προστατευτικά γυαλιά για την έκλειωη ηλίου από τα OptoCenter, στα τηλέφωνα: 210.6544374, 210.6541846

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή