Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΠΑΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! "ΑΓΑΠΗ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, "ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙA" Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ!!!

Αυτή είναι η κατάντια της Ελλάδος και των πολιτικών της. Δεν ευθύνεται βέβαιο για την κατάντια αυτή ο Τσίπρας, ευθύνεται όμως για το ότι σήμερα δίνει σαφή την εντύπωση ότι πάει στους Ευρωπαίους ως επαίτης. Επαίτης λύπησης ώστε να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία στην Ελλάδα και να...


μην την αποτελειώσουν οι δανειστές! 
Στο άρθρο –το οποίο συγγράφει ο κ. Δραγασάκης με τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη και τον υπουργό Διεθνών Οικονομικών Υποθέσεων, κ. Ευ. Τσακαλώτο– ουσιαστικά ζητάει μια ακόμη ευκαιρία για την Ελλάδα και να μην την εγκαταλείψουν οι δανειστές! Περιγράφει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μετά την εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής των τελευταίων ετών και ο κ. Δραγασάκης ξεκαθαρίζει πως η Ελλάδα δεν ζητεί «ειδική μεταχείριση» από τους εταίρους της, αλλά «ίση μεταχείριση».Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρει ότι «οι Ελληνες εφάρμοσαν μέτρα λιτότητας και έχουν υποφέρει πολύ περισσότερο από ό,τι αναμενόταν. Πολλοί από το 60% των νέων που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας θα κατηγοριοποιηθούν μια μέρα ως μακροχρόνια άνεργοι. Κινδυνεύουμε να καταδικάσουμε μια ολόκληρη γενιά σε ένα μέλλον χωρίς ελπίδα». 
Ο κ. Βαρουφάκης ζήτησε μία πιο ορθολογική αναβάθμιση του μακροοικονομικού προγράμματος όλης της Ευρώπης και ιδίως της Ελλάδας, ενώ μιλώντας στην ιταλική τηλεόραση τόνισε πως το χρήμα δεν είναι το παν, όπως τραγουδούσαν οι Beatles! Ζήτησε την αγάπη των Ευρωπαίων!!!

3 σχόλια:

  1. Η ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟ.

    ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΡΑΝΟΜΟ" .

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ !

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ (ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ .....ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΥΖΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κχ : Καλώς κάνει ο κ. Βαρουφάκης και διαπραγματεύεται (χρεωκοπία Ελλάδος) με στίχους των Μπήτλς : «Δεν μπορείς να μου αγοράσεις την αγάπη». Παρόμοια ήταν και αυτά που μας είπε ο κ. Δραγασάκης. Αυτός άφησε στην άκρη τους συναισθηματισμούς. Σε συνεργασία με τους κ.κ. Βαρουφάκη και Τσακαλώτο έγραψε άρθρο, ζητώντας "ίση μεταχείριση" από τους εταίρους, προς διευκρίνιση τη "μιας ακόμη ευκαιρίας" για τα δάνεια που μας πνίγουν.

    Αλλά οι τραγουδοποιοί αυτοί, όπως και πολλοί άλλοι, που έγραψαν τραγουδιστικά για την αγάπη, αν έγιναν διάσημοι, ήταν διότι έφερναν μπόλικο χρήμα σε αυτούς που "παράγουν" το χρήμα. Δηλαδή, στις Τράπεζες - ουσιαστικά είναι μία - δυο ή τριών κυρίαρχων τραπεζιτών, που τυπώνουν ανεξέλεγκτα όσο χαρτονόμισμα θέλουν, δανείζουν όπου θέλουν και όσο θέλουν, αργότερα όμως έρχονται τα δυσάρεστα.

    Λένε : Δεν μπορείτε να μας δώσετε τα δανεικά ; Ε, τότε σας παίρνουμε - ή μας ενοικιάζεται - αυτό που έχετε, την πατρίδα σας, τον τόπο που ζείτε και ό,τι λεφτά έχετε στα εκεί υποκαταστήματα των Τραπεζών μας.
    Τα λεφτά σας ήταν λεφτά μας, δεν ήταν δικά σας. Από εμάς δανειζόσαστε για να πληρώνεστε και διαρκώς να απεργείτε για αυξήσεις. Τόσο βλάκες είσαστε. Ποτέ δεν μάθατε πώς, και πότε, πουλήθηκε η Κύπρος.

    Αυτά μας λένε, χωρίς καθόλου να ενδιαφέρονται για τους Μπήτλς και το "you can' t buy my love". Όταν κι εγώ τα έλεγα στους συναδέλφους μου, τότε που είμαστε παγκόσμιοι πρωτοπόροι στις απεργίες - δεκαετία του ΄80 - με έλεγαν φασίστα, επειδή ποτέ μου δεν απήργησα, με κίνδυνο, πολλές φορές, τη σωματική μου ακεραιότητα.

    http://kyprianoscy.blogspot.gr/2015/03/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή