Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΠΟΣΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;

Το σοβαρό πρόβλημα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, άλλες τοπικές κοινωνίες της απασχολεί ιδιαίτερα κιαι άλλες φαίνεται να το...κρύβουν κάτω από το χαλί! 
Στην Αγία Παρασκευή στις 16 Μαρτίου πραγματοποιείται μια σημαντική εκδήλωση με τη συμμετοχή κορυφαίων καθηγητών για το μεγάλο πρόβλημα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, που ...πνίγουν με την παρουσία τους τούς κατοίκους!
Το σημαντικό πρόβλημα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας που...


ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια δίπλα στα σπίτια μας, πόσο απασχολεί τη Δημοτική Αρχή Χολαργού-Παπάγου; 
Ο Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν συνεργαστεί μεταξύ τους κι έχουν ενημερώσει επαρκώς τους δημότες για τους κινδύνους που υπάρχουν; Γνωρίζουν πόσες είναι οι κεραίες κινητές τηλεφωνίας που υπάρχουν στον οικιστικό ιστό τόσο του Χολαργού όσο και του Παπάγου; Έχουν γίνει αιτήματα από κατοίκους για την απομάκρυνση κεραιών δίπλα στο σπίτι τους; Τι απέγιναν αυτά τα αιτήματα; Ο Δήμος προτίθεται να αναλάβει συντινισμένες προσπάθειες για να μπει φραγμός στην εξέλιξη του φαινομένου; 
Τα ερωτήματα είναι πολλά και καυτά και νομίζουμε ότι πρέπει ν' απαντηθούν! 

1 σχόλιο:

  1. Tα ερωτήματα θα αρχίσουν να συζητιούνται στο τέλος της δημοτικής περιόδου και για λόγους ψηφοθηρικούς.Το ίδιο έγινε και το 2014,μετά τον θόρυβο κατοίκων του Παπάγου για τις κεραίες κοντά στα σπίτια τους.Τότε οι περισσότεροι υποψήφιοι συμμετείχαν στις διαμαρτυρίες για τον σταυρό.Είχε μάλιστα προγραμματισθεί και ημερίδα,που ανέλαβε να την διοργανώσει υψηλόβαθμο στέλεχος και της σημερινής δημοτικής αρχής.Χρειαζόταν φαίνεται αρκετή δουλειά και αυτό μάλλον δυσκόλεψε τα πράγματα,μαζί με την χαμηλή μόρφωση του/της εμπλεκόμενου/ης.Ετσι το πράγμα ξεφούσκωσε και βρέθηκαν άλλοι,προσφορότεροι τρόποι συλλογής ψήφων. Οχι,η δημοτική αρχή δεν γνωρίζει πόσες κεραίες υπάρχουν στο δήμο μας.Δεν ασχολήθηκε για να το μάθει,να το μάθουμε και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή