Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΚΟΛΑΣΗ ΝΕΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...ΠΝΙΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΑΝΗΜΠΟΡΗ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

225 ΝΕΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ! ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!
Η Ελλάδα θεωρείται ...τελειωμένη χώρα λόγω λαθρομεταναστών. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που πνίγει την Πατρίδα και θα αφανίσει το έθνος μας. Ο Α. Τσίπρας δεν είπε τίποτε για το θέμα στη Μέρκελ, το θέμα που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας των ίδιων των Ευρωπαίων. Το μόνο που είχε να τονίσει ήταν η...Δημοκρατική Γερμανία με την οποία έχουμε κοινό μέλλον! 
Το ρεπορτάζ φρίκης του defencenet.gr τα λέει όλα:
Με κόπο κρατά κανείς ακόμη και τα στατιστικά των εισόδων λαθρομεταναστών στη χώρα...

Οι αποβιβάσεις των λαθρομεταναστών είναι μαζικές δείγμα ότι έχει εκλείψει κάθε μέτρο αποτροπής  και πρόληψης εισόδου στα θαλάσσια τουλάχιστον σύνορα.
Έτσι οι λαθρομετανάστες δεν κάνουν καν το κόπο πλέον να κινητοποιούν επιχειρήσεις «διάσωσης» καθώς αποβιβάζονται απλά στις ακτές ελληνικών νησιών.
Έτσι τις τελευταίες 12 ώρες εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν στις ελληνικές ακτές 26 λαθρομετανάστες, βόρεια της Λέσβου ενώ λίγο αργότερα βρέθηκαν άλλοι 44 στα ανατολικά του νησιού.
Στην συνέχεια, εντοπίστηκαν και μεταφερθήκαν ακόμα 40 στην ανατολική πλευρά του Αγαθονησίου και άλλοι 33 στα βορειοανατολικά του Φαρμακονησίου.
Από Λιμενικούς του Κ.Λ Χίου, εντοπίστηκαν στις ακτές της νήσου 100  μη νόμιμοι μετανάστες, υπήκοοι  Συρίας, Ιράκ, Ερυθραίας, Κονγκό,  Καμερούν, Νιγηρίας, Αφγανιστάν και άλλων χωρών  προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια και ύστερα από συνεννόηση με την τουρκική Ακτοφυλακή.
Από τις 11 Μαρτίου οι αρχές έχουν υποδεχθεί 353 λαθρομετανάστες. Σε σχέση με αυτό που πρόκειται να γίνει το καλοκαίρι οι αριθμοί πραγματικά θα φαντάζουν μικροί.
Αφού υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις δωρεάν όλοι οι λαθρομετανάστες θα μεταφερθούν στη συνέχεια στην Αθηνά όπου και θα αφεθούν ελεύθεροι βάσει παγίας διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου