Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΤΑΪΣΕΛΜΛΠΟΥΜ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ν΄ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!

Στην Ελλάδα της υποτέλειας και του παραλογισμού, στην Ελλάδα που φτιάχνει αντιρατσιστικούς νόμους καθ' υπόδειξη των ξένων για να αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Εβραίων ή τα δικαιώματα των...
ομοφυλόφιλων, σύντομα θ' αναγκαστεί να φτιάξει νόμους και υπέρ των παιδόφιλων! Ήδη στην Ολλανδία, στη χώρα του επικεφαλής του Eurogroup Ντάϊσελμπλουμ, ναι, αυτού που μας κουνά το δάχτυλο και μας καθορίζει τη ζωή μας, νομιμοποιήθηκε το κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD) από το Τοπικό Δικαστήριο της Χάγης! Η απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου βασίστηκε στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και σύμφωνα με αυτή η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).
Απίθανη νομική σκέψη η οποία θέτει την υποτιθέμενη ελευθερία της έκφρασης εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών!!!
Ποιοι είναι οι βασικοί στόχοι του κόμματος των παιδόφιλων; Διαβάστε και φρίξτε:
- Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών
- Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση
 
Η Ελλάδα που ποδηγετείται από σχιζοφρενείς πολιτικούς, εκεί όπου στις χώρες τους θεωρείται νόμιμη η κτηνοβασία ή η παιδεραστία, θα συρθεί και σε αυτή τη διαστροφή: να νομιμοποιήσει την παιδεραστία και τους ανώμαλους εκπροσώπους της! Τα Σόδομα και Γόμορρα επιβάλλονται από διεστραμένους σε πολιτικούς ραγιάδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου