Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΗ ΡΩΜΗ! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΟΤΙ Η ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!

Αυτό το έγκλημα πότε θα σταματήσει; Γιατροί-χασάπηδες οι οποίοι εγκληματούν σε βάρος ανίδεων ανθρώπων, τους λένε ψευδώς ότι "ο άνθρωπός σας είναι εγκεφαλικά νεκρός" και καταφέρνουν να του αποσπάσουν τα όργανα κι έτσι να τα διαθέσουν σε άλλους ασθενείς! 
Το τι εμπόριο οργάνων σώματος γίνεται δεν λέγεται! Αυτό ακριβώς


επιβάλλουν κι εδώ με νόμο-φασιστικό που θεωρεί ντε-φάκτο όλους τους Έλληνες δωρητές οργάνων σώματος, εκτός και αν δηλώσουν με υπεύθυνη δήλωση ότι αρνούνται να γίνουν δωρητές οργάνων. 
Η άτυχη μαθήτρια από την Ημαθία που έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη όπου είχε μεταβεί με το σχολείο της για 6ήμερη εκδρομή, είχε τη διπλή ατυχία να πέσει πάνω σε γιατρούς-χασάπηδες που την εξολόθρευσαν και της πήραν τα όργανα! Και οι χαροκαμμένοι γονείς της συνήνεσαν σε αυτό που τους είπαν οι γιατροί: ότι η κόρη τους ήταν ...εγκεφαλικά νεκρή! 
Δείτε πως έχει η είδηση: 
"Η άτυχη μαθήτρια της Γ' Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Αλεξανδρείας Ημαθίας, έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως τελικά δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραυματά της".
Ψευδές ότι υπέκυψε στα τραύματά της και αποδεικνύεται στη συνέχεια του ρεπορτάζ:  "Η 17χρονη κοπέλα χειρουργήθηκε στο κεφάλι, καθώς έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, όπως ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι νοσοκομείου της ιταλικής πρωτεύουσας, αντιμετωπίστηκε ένα αιμάτωμα που το κορίτσι παρουσίαζε στο κεφάλι.  Η κατάσταση της υγείας της ήταν σοβαρή και κρίσιμη και οι γιατροί άκρως επιφυλακτικοί.  Ύστερα από αλλεπάλληλα συμβούλια, οι γιατροί βεβαίωσαν ότι η κοπέλα ήταν εγκεφαλικά νεκρή". 
Καταλάβατε τι δόλιο παιχνίδι παίχτηκε από τους γιατρούς; Ήταν επιφυλακτικοί και μετά από αλλεπάλληλα συμβούλια διαβεβαίωσαν τους γονείς ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή! Και πώς να μην είναι επιφυλακτικοί, αφού διάγνωση εγκεφαλικού θανάτου είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει! 
Ο ιατρός Κυπριανός Χριστοδουλίδης που ασχολείται επί χρόνια με τις μεταμοσχεύσεις οργάνων σώματος, είναι κάθετος στο θέμα και λέει ότι πρόκειται περί δολοφονίας:  "Ο εγκεφαλικός θάνατος δεν ευσταθεί. Σε μια ενημέρωση μάλιστα που έκαναν στο κοινό προσπαθώντας να το πείσουν για την χρησιμότητα των μεταμοσχεύσεων, παρευρέθηκα κι εγώ. Κι εκεί τους φλόμωναν στα ψέματα. Ότι δηλ. δεν τους υπέβαλαν σε νάρκωση για να τους πάρουν τα όργανα! Έκανα παρέμβαση και τους αποκάλυψα το ψεύδος ότι ναρκώνουν τον φερόμενο ως νεκρό! Και μου ανταπάντησε ένας συνάδελφος γιατρός ότι «δεν κάνουμε νάρκωση αλλά μυοχάλαση». Η μυοχάλαση, που ο άλλος τον ακούει, δεν ξέρει τι σημαίνει. Μυοχάλαση χωρίς νάρκωση, δεν υπάρχει. Κοροϊδεύουν τον κόσμο.
Κι έτσι "όταν λένε «διάγνωση εγκεφαλικού θανάτου» και ζητούν τη συναίνεση των συγγενών, ξέρετε τι κάνουν; Ζητάνε την επιβεβαίωση της δικής τους διαγνώσεως, από τους συγγενείς. Οι διαγνώσεις στην ιατρική είναι πολύ δύσκολο θέμα, δεν δίνονται εύκολα. Ενέχουν μεγάλο ρίσκο λάθους. Όταν λοιπόν λένε «εμείς έχουμε βγάλει τη διάγνωση εγκεφαλικού θανάτου», τι θέλετε να πουν οι συγγενείς; Λένε «ναι, συναινούμε αφού το λένε οι γιατροί»! Πετάνε το μπαλάκι στους συγγενείς θεωρώντας ότι βγάζουν από πάνω τους τις ευθύνες. Συναινούν στο έγκλημα όμως".  

Κι έτσι,  οι γονείς της άτυχης μαθήτριας έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για τη  δωρεά οργάνων. 
Ένα ακόμη έγκλημα σε βάρος του ανθρώπου, με το πρόσχημα της σωτηρίας του!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου