Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΧΩΡΙΣΜΟΣ-ΣΟΚ! ΛΙΑΓΚΑΣ-ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ!

Έπειτα από πέντε χρόνια μήπως τελικά έφτασε η ώρα του διαζυγίου; Ο Γιώργος Λιάγκας αφήνει μόνη τη Φαίη Σκορδά και ακολουθούν...

χωριστούς δρόμους; Όλες οι ενδείξεις πείθουν ότι το συγκεκριμένο σενάριο συγκεντρώνει πλέον περισσότερες πιθανότητες από ποτέ. Σίγουρα θα πρόκειται για ένα χωρισμό-σοκ. Όμως ήδη το ζευγάρι σχεδιάζει την επόμενη μέρα του.
Τις τελευταίες ημέρες άλλωστε ο Λιάγκας ρίχνει πολλές μπηχτές όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον. Από τη μία το συμβόλαιο που λήγει και δεν έχει γίνει -τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές- καμία κίνηση για να ανανεωθεί και από την άλλη η επιθυμία του να κάνει κάτι διαφορετικό από το πρωινό φουντώνουν τη φημολογία περί αποχώρησης. Κάτι που ενισχύει κι εκείνος δηλώνοντας ότι έχει κουραστεί. Μάλιστα πρόσφατα μπροστά στην κάμερα δεν δίστασε να πει ότι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τη νέα σεζόν. «Του χρόνου μας βλέπω να κάνουμε άλλη δουλειά», ανέφερε για να τον ρωτήσει η Σάσα Σταμάτη αν θα γίνει πρωινό τη νέα σεζόν. «Πρωινό θα γίνει του χρόνου, εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι», ήταν χαρακτηριστικά η απάντησή του, ανάβοντας φωτιές.
H απάντηση της Φαίης
Βέβαια δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι οι συνεχείς αναφορές του Λιάγκα για το μέλλον του είναι και μοχλός πίεσης για να ξεκαθαρίσει άμεσα τι θα γίνει με το συμβόλαιό του. Είναι δεδομένο ότι ο παρουσιαστής θα ήθελε κάτι χειροπιαστό και μάλιστα άμεσα για να πάρει τις αποφάσεις του, όμως είναι δεδομένο επίσης ότι θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του κι εκτός πρωινού.
Άλλωστε, τα δείγματα γραφής στο «The Voice» κρίνονται άκρως ικανοποιητικά. Όσο για τη Φαίη, δεν έχει πρόβλημα να μείνει στην πρωινή ζώνη ούτε και να μείνει μόνη της, χωρίς το σύζυγό της. «Δεν αγχώνομαι αν χωρίσω τηλεοπτικά με τον Γιώργο» παραδέχτηκε μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της, δείχνοντας τις… διαθέσεις της. Ούτε πρωτάρα είναι, αφού ξέρει πολύ καλά από παρουσίαση καθημερινής εκπομπής με εκείνη πρώτο βιολί (από το ALTER), έχει σαφώς περισσότερες εμπειρίες έπειτα από αυτά τα πέντε χρόνια στο πρωινό, ενώ και το πρώτο δείγμα γραφής φέτος ήταν πολύ θετικό.
Η Φαίη πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε την εκπομπή χωρίς τον Γιώργο που είχε υποχρεώσεις με το «The Voice» (μαζί της ήταν ο Νίκος Μουτσινάς) και τα νούμερα του πρωινού ήταν πολύ καλά. Η άνοδος μεγάλη, την οποία και ακολούθησε η σχετική πλάκα της Σκορδά στον Λιάγκα. Όλα αυτά μόνο απαρατήρητα δεν έχουν περάσει κι ενισχύουν την άποψη εκείνων που επιμένουν ότι η φετινή χρονιά θα είναι και η τελευταία που θα βρει το ζευγάρι μαζί στο πλατό. Βέβαια στην τηλεόραση ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος για τίποτα, όμως το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά με τα τωρινά δεδομένα δείχνει πιο πιθανό από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου