Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΒΙΑΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΟΥ...ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ! ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΑΡΩΝΕΙ!!!

Η φωτογραφία αυτή βεβαίως και δεν έχει σχέση με το παρακάτω άρθρο ούτε δαχτυλοδείχνει τους συγκεκριμένους αλλοδαπούς. Είναι ενδεικτική όμως του πώς αντιμετωπίζει η Πολιτεία ένα πρόβλημα που είναι πλέον "βόμβα" μέσα στη χώρα μας. Οι παγκοσμιοποιητές μετέτρεψαν την Ελλάδα σε "χαβούζα" λαθρομεταναστών με την υπογραφή των προδοτών πολιτικών μας. Σήμερα, οι ίδιοι παγκοσμιοποιητές όχι μόνο μας εξαθλίωσαν οικονομικά και μας φόρτωσαν το πρόβλημα των λαθρομεταναστών να το διαχειριστούμε μόνοι μας, αλλά μας καταγγέλλουν διεθνώς ως ρατσιστές! 
Πέπλο σκόπιμης σιωπής πέφτει από τα ΜΜΕ στο έγκλημα των Αφγανών οι οποίοι βίασαν 19χρονη Ελληνίδα! (εδώ το θέμα όπως το δημοσιεύσαμε)Δεν βολεύει το σύστημα και τους παγκοσμιοποιητές που θέλουν να σαρώσουν την Ελλάδα και να καταγγείλουν τους Έλληνες ως ρατσιστές και ξενοφοβικούς! Το...

πρόσφατο ρεπορτάζ-βίντεο της Action Aid με το οποίο θέλησαν να παρουσιάσουν τους Έλληνες ως ρατσιστές δεν τους βγήκε. Οι Έλληνες έδειξαν συμπόνοια και νοιάστηκαν για τον Πακιστανό που τον ξεφτίλιζε ο βαλτός για τις ανάγκες του βίντεο, ηθοποιός. 
Την ίδια ώρα, τα άθλια κανάλια δεν λένε λέξη για το έγκλημα των λαθρομεταναστών Αφγανών που βίαζαν κατά συρροή την 19χρονη Ελληνίδα! 
Αναγνώστες μας με σχόλιά τους περιγράφουν το έγκλημα που συντελείται σε βάρος των Ελλήνων, κυρίως δε το ...θάψιμο όλων των συγκλονιστικών στοιχείων με τους χιλιάδες βιασμούς Ελληνίδων και δολοφονιών συμπατριωτών μας. 
Δείτε τι γράφουν:  
1. Υπάρχει μυστική έκθεση της αστυνομίαςη οποία κρατήθηκε μυστική διότι αντέδρασαν οι αντιρατσιστικές οργανώσεις και τα αριστερά κόμματα που λέει τα εξείς . Εδώ και 25 χρόνια από τότε που ο Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα έχουν δολοφονηθεί περισσότεροι από 7.500 ΈΛΛΗΝΕΣ .και έχουν βιασθεί 1.500 ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ από ασιάτες ισλαμιστές και βόρειο Αφρικανούς μακελάρηδες . Χιλιάδες είχαν μαρτυρικό θάνατο από βασανιστήρια και ασφυξία [τους έφραζαν το στόμα για μην φωνάξουν ] ενώ οι λαθραίοι εγκληματίες έχουν εισβάλει σε περισσότερα από 650.000 σπίτια με ξυλοδαρμούς και άγριες ληστείες σκορπίζοντας τον τρόμο . Αυτά και πολλά άλλα λέει η έκθεση της αστυνομίας την οποία τα αριστερά κόμματα εξαφάνησαν .

2. Αυτά που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας δεν συμβαίνουν πουθενά . Βίασαν ένα νέο κορίτσι και προσπαθούν να το κρύψουν . Κρίμα για το κορίτσι του κατέστρεψαν την ζωή οι ξενόφερτοι όλοι αυτοί που ήρθαν στην πατρίδα μας παράνομα και κάνουν όλα αυτά τα αίσχη 

3. Πώς είναι δυνατόν μια χώρα όπως η Ελλάδα χωρίς Βιομηχανία με 1.800.000 εκατ. Έλληνες άνεργους και 3.000.000 φτωχούς να έχει ανοικτά τα σύνορα με αποτέλεσμα περισσότεροι από 2.500.000 εκατ. λαθρομετανάστες να έχουν διαλύσει τα πάντα . Όλοι αυτοί λεφτά δεν έχουν και έρχονται από χώρες με άγρια ένστικτα , ήθη και έθιμα όπου η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία και ο ρόλος της γυναίκας είναι υποτιμητικός . Γι αυτό σκοτώνουν και βιάζουν σαν τα ζώα .

4. Προτείνω,όσοι φέρουν νομοσχέδιο (από τους υπουργούς) για νομιμοποίηση και χορήγηση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες,να συλληφθούν με τον αντιρατσιστικό νόμο (Ν.4285/10.9.14) για 
ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΜΕΝΙΠΠΟς


5. Σ' αυτά τα καθίκια,τους λαθροέποικους, θα δώσει η λαθρόφιλη πατσαβούρα,την Ελληνική Ιθαγένεια;;;Τώρα,θα πάει η ''γνωστή δικηγόρος'' να υπερασπιστεί τα ρεμάλια και ω! του θαύματος,θα είναι ''ανήλικοι'' όλοι τους! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

8 σχόλια:

  1. Επειδή πολλοί σύντροφοι ρωτάνε και πολλές συντρόφισσες ανησυχούν εμείς δεν μπορούμε να κρύψουμε την αλήθεια . Δυστυχώς είναι αλήθεια . Μετά την πορεία αλληλεγγύης σε μετανάστες το περασμένο Σάββατο και μετά το τέλος της πορείας 15 Αφγανοί μετανάστες απομόνωσαν 4 συντρόφισσες του ΑΝΤΑΡΣΙΑ και τι βίαζαν για αρκετές ώρες σε περιοχή κοντά στην Αχαρνών . Αυτή η αποτρόπαια πράξη έχει συγκλονίσει πολλούς από εμάς και μας έχει προβληματίσει . ANTIFA Χολαργός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τώρα τι κάνουμε σύντροφοι τι κάνουμε . Όλα αυτά τα χρόνια τι κάναμε εκτός από μαλ......... .Δ . Γ από Χαλάνδρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον Παρατηρητή που βγάζει τέτοιο θέμα που λαθρομετανάστες εκφοβίζουν, ασελγούν, σκοτώνουν Έλληνες. Να συνεχιστεί ο αγώνας να ξεμπροστιάζονται όλοι αυτοί της ΝΤΠ που έφεραν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάς για να εξοντώνουν Έλληνες και τα μικρά τηλεοπτικά τους κανάλια να είναι μούγκα στην στρούγκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι οι γονείς πρέπει να ενημερώσουν τα παιδιά τους για το κακό που έρχεται και να πάρουν τα ανάλογα μέτρα . Όλες οι χώρες της Ασίας και της Αφρικής έχουν αδειάσει τις φυλακές και όλοι οι εγκληματίες έχουν έρθει στην Ελλάδα γιατί τα σύνορα μας είναι ανοιχτά . Αυτή την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων ανοικτά σύνορα συνεχίζει και σήμερα ο Σύριζα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ti antifa και σαχλαμάρες είναι αυτά . Εδώ κάθε τέλος του μηνός έξω από τις τράπεζες γίνετε χαμός . Ληστεύουν 10 με 15 συνταξιούχους και τους αρπάζουν την σύνταξη αφού πρώτα τους ξυλοφορτώσουν . Όλα τα σπίτια τα έχουν κατακλέψει δύο και τρεις φορές . Που είναι αυτά τα μαμόθρεφτα του antifa να προστατέψουν ανήμπορους ανθρώπους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΗΠΕΥΘΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΟΝΑΧΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή