Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΧΡΥΣΗ Η ΠΕΝΤΑΔΑ ENSEMBLE ΤΟΥ Γ.Α.Σ.Χ. ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΗΡΩΙΚΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!
Με απόλυτη επιτυχία για την ομάδα του Γ. Α. Σ. Χολαργού ολοκληρώθηκαν οι τελικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ensemble κατηγορίας Νεανίδων στην ρυθμική γυμναστική.
Τα κορίτσια του συλλόγου, Δουλγερίδη Μελίνα, Kablitz Παναγιωτοπούλου Λέωνη, Παπαγεωργίου Χαρά, Χαρίτου Φρόσω και...

Ταλιέρη Πολυξένη,  παρά τους τραυματισμούς και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην προετοιμασία τους, κατάφεραν στους τελικούς αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στις 14 και 15 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο του Ολυμπιακού Χωριού, να επικρατήσουν στον μεγάλο τελικό και να αναδειχθούν πρωταθλήτριες Ελλάδος για το 2015.
Η τεράστια αυτή επιτυχία για τα κορίτσια του Χολαργού και το προπονητικό team που απαρτίζεται από τις  Ανδρέου Δήμητρα, Ασένοβα Νέλλη, Γαλάνη Σοφία, Τζόβα Έλλη, μας γεμίζει όλους υπερηφάνεια αλλά και ευθύνη, καθώς πέρα από το Χρυσό μετάλλιο και την ανάδειξή τους σε Πρωταθλήτριες Ελλάδας, καλούνται πλέον να κρατήσουν την Γαλανόλευκη και να  εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Μίνσκ  της Λευκορωσίας.
Πολλά συγχαρητήρια και πάλι στις αθλήτριες, στις προπονήτριες, στους εθελοντές του  Συλλόγου αλλά και στις οικογένειές των αθλητριών για τον κόπο, την προσπάθεια  και τις στερήσεις τους, για να κάνουν όλους εμάς υπερήφανους και  να προβάλλουν τον Χολαργό μας σε όλη την Ευρώπη.
Κορίτσια σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε:
Καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων Ρυθμικής Γυμναστικής!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου