Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΙ & ΦΙ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL! ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ...ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΗ ΣΕ...ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

Μετά σου λέει ότι το Kontra Channel είναι κόντρα στο Μνημόνιο, κόντρα σε όλους και σε όλα! Αλλά στην πράξη είναι τάτσι μίτσι κότσι και τα έχει κάνει πλακάκια με τα ...πολιτικά λαμόγια! 
Υπάρχει χαρακτηριστικότερη περίπτωση από τον Πάνο Παναγιωτόπουλο; Μέχρι πρότινος ήταν βουλευτής που ψήφισε όλα τα μνημόνια, "έσφαξε"...


τον λαό με το "ναι σε όλα" τα νομοσχέδια θανάτου του! Οι ψηφοφόροι καταψήφισαν τον κ.Παναγιωτόπουλο και τον έστειλαν σπίτι του γιατί δεν ήθελαν να τον βλέπουν άλλοι!  Σιγά που θα του γινόταν το χατίρι του λαού! Ο πρώην βουλευτής  βρήκε στέγη στο...αντιμνημονιακό κανάλι Kontra Channel! Το αντιμνημονιακό κανάλι δηλαδή είπε: Δεν θέλεις να βλέπεις τον Πάνο σπίτι σουη μέσα από το κανάλι της βουλής Πριτς! Θα τον βλέπεις μέσα απο το δικό μου κανάλι! 
Με την ποαρουσία του όμως ο κ. Παναγιωτόπουλο ...στερεί το ψωμάκι από έναν νεώτερο δημοσιογράφο στον οποίο η διεύθυνση του καναλιού δεν έδωσε εκπομπή! Η πόρτα του Kontra είναι κlειστή σε νέους ή αποδεδειγμένα καλούς δημοσιογράφους. Είναι όμως ανοιχτή σε πολιτικά φθαρμένους, σε αυτούς που ο κόσμος έχει βάλει στο περιθώριο!

1 σχόλιο: