Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΟΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ 6 ΤΟΥΡΚΙΚΑ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!

Διαμαρτύρονται οι Τούρκοι Χειριστές γιατί ενώ πετάνε σε (Διεθνές εναέριο Χώρο λένε) …

Ελληνικά οπλισμένα μαχητικά αφού τους πήραν στο κυνήγι τελικά τους εγκλώβισαν στα radar τους με τους Τούρκους  Χειριστές να ουρλιάζουν στον αρχιελεγκτή της Σμύρνης !
Ιστορία για γέλια και ευτυχώς που κάποιες απο αυτές βγαίνουν και στην δημοσιότητα για να γελάσει  και εμάς το χείλη μας με το πάθημα των Τούρκων !
Τι αναφέρουν όμως οι Τούρκοι : Ότι 2 ελληνικά F-16 παρενόχλησαν 6 τουρκικά F-16 που εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου…
Τα 2 ελληνικά μαχητικά F-16 παρενόχλησαν αναφέρουν  6 τουρκικά μαχητικά  που εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου.
Τα Ελληνικά μαχητικά εγκλώβισαν στα ραντάρ τους τα τουρκικά μαχητικά για 1 λεπτό, σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων.
April 25, 2015 | BGNNews.com | Istanbul
Όμως οι Τούρκοι ξέχασαν να αναφέρουν οτι εκτός των 6 Μαχητικών εκ των οποίων τα δύο ήταν οπλισμένα ,άρα η εκπαιδευτική πτήση πάει περίπατο ,εκείνη την ημέρα 24 Απριλ του 2015 ,οι Τούρκοι είχαν στείλει και  2 Κατασκοπευτικά CN-235 που έκαναν περίπου 24 Παραβιάσεις και σαν να μην έφτανε αυτό τα Τούρκικα F-16 ενεπλάκησαν σε εμπλοκές  μέσα στο ελληνικό FIR!veteranos
Βέβαια εκείνο που δεν μας λένε οτι οι δύο οι Έλληνες χειριστές των F-16 (οι γνωστοί Τσαμουκάδες της Λήμνου ) έσπασαν τον σχηματισμό των έξι Τούρκικων μαχητικών και όταν το ζεύγος των Οπλισμένων F-16 επέστρεψε για τσαμπουκά σημειώθηκε εμπλοκή  ,τότε  τους  έβαλαν στο στόχαστρο! …Οι Τούρκοι Χειριστές την κοπάνησαν παρά τις διαμαρτυρίες του Τούρκου Αρχιελεγκή !
Αυτά για την αποκατάσταση της Αλήθειας και της Τρομάρας των Τούρκων Χειριστών και να σημειώσουμε τον αριθμό και την αναλογία των μαχητικών  2 προς 6 …Είπατε κάτι ;
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου