Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ! ΕΙΣΒΟΛΗ 3.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ!!!

Η τραγωδία για την Ελλάδα είναι δίχως τέλος! Όλοι οι πολιτικάντηδες ασχολούνται με το χρέος που πρέπει να απολπηρώσει η χώρα μας, την ώρα που χάνεται το έθνος! Μέσα σε 1 μήνα τουλάχιστον 3.000 λαθρομετανάστες εισέβαλαν μόνο στη Μυτιλήνη! Βιώνουμε κόλαση και οι...

 πολιτικοί σκερβελέδες μιλάνε για το χρέος της χώρας, όταν χρεωκοπεί από την εισβολή εξαθλιωμένων αλλοδαπών! 
Το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος αποτυπώνει το χάος που επικρατεί στη Λέσβο:
Μετά τη διάσωσή τους, οι αλλοδαποί φέρονται να ομολογούν στους εμβρόντητους Έλληνες αξιωματούχους: «Ακούσαμε ότι η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορά της και πλέον μπορούμε να ταξιδέψουμε εύκολα στην Ευρώπη»
Τι Λαμπεντούζα, τι... Μυτιλήνη! Το ελληνικό νησί, σύμφωνα με περιγραφές αξιωματικών του Λιμενικού, «κατακλύζεται» τις τελευταίες ημέρες από αλλοδαπούς, που συρρέουν εκεί, επειδή φέρονται να έμαθαν ότι η Ελλάδα... άνοιξε τα σύνορά της!
Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», που επικαλείται μαρτυρίες αξιωματικών του Λιμενικού που υπηρετούν στο νησί, μόνο το τριήμερο από την Παρασκευή 27 Μαρτίου έως και την Κυριακή 29 Μαρτίου διασώθηκαν 620 αλλοδαποί που μπήκαν παράνομα στη χώρα, ενώ ανακοίνωση της Ενωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου μιλά για πενταπλασιασμό του αριθμού των παράνομων μεταναστών που συνελήφθησαν το Μάρτιο του 2015, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι.

«Το Μάρτιο του 2014 καταγράφηκαν 650 άτομα, φέτος έως 30 Μαρτίου είχαν καταγραφεί ήδη πάνω από 3.000» αναφέρουν συνδικαλιστές του Λιμενικού.

Μόλις χθες το πρωί εντοπίστηκαν και διασώθηκαν από την περιοχή Βατάχτι Πλωμαρίου 38 παράνομοι μετανάστες, ανάμεσα στους οποίους τέσσερις γυναίκες και τρία παιδιά, ενώ, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ένα δεύτερο περιστατικό καταγράφηκε στις 3 χθες το μεσημέρι στην περιοχή Κόρακας Λέσβου.

Ανδρες του Λιμενικού που υπηρετούν στο νησί αποδίδουν την πρωτοφανή όξυνση του φαινομένου στη διαφαινόμενη κυβερνητική πολιτική στο θέμα διαχείρισης της παράτυπης μετανάστευσης.

Λένε χαρακτηριστικά ότι στις μίνι συνεντεύξεις (debriefing) μετά τη διάσωσή τους, οι αλλοδαποί ομολογούν στους Έλληνες αξιωματούχους: «Ακούσαμε ότι η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορά της και πλέον μπορούμε να ταξιδέψουμε εύκολα στην Ευρώπη».
Άλλη πηγή παραδέχεται εμμέσως ότι το προηγούμενο διάστημα επιχειρούνταν ανασχέσεις της εισόδου δουλεμπορικών σκαφών στα ελληνικά χωρικά ύδατα, πρακτική που σήμερα έχει εγκαταλειφθεί.
«Ορισμένοι από τους εθελοντές που επέκριναν στο παρελθόν τακτικές που ακολουθούσε το Λιμενικό βρίσκονται πλέον σε επιτελικές θέσεις» σχολίασε στην εφημερίδα πηγή του Λιμενικού.
Πάντως, ανώτατο στέλεχος του σώματος απέδωσε τις τελευταίες εξελίξεις στη συριακή κρίση και προέβλεψε ότι οι συλλήψεις παράνομων μεταναστών στα θαλάσσια σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας θα ανέλθουν το 2015 τις 60.000, έναντι 40.000 πέρυσι.
Η ίδια πηγή προσέθεσε ότι στα απέναντι τουρκικά παράλια παραμένουν κατά πληροφορίες συγκεντρωμένοι 2.500.000 πρόσφυγες και μετανάστες, που περιμένουν να μπουν παράνομα στην Ελλάδα και την ΕΕ.

«Αυτό που ζητάμε είναι οι επιχειρησιακοί πόροι του Λιμενικού να διατίθενται στη φύλαξη των συνόρων και όχι στη διαχείριση των παράτυπων μεταναστών» δήλωσε.


7 σχόλια:

  1. Η πατσαβούρα και το κόμμα της,αυτοί που κορόϊδεψαν τον Έλληνα,υποσχόμενοι προγράμματα ''Θεσσαλονίκες'',τώρα θα του ''σβερκόσουν'' και εκατομμύρια επιπλέον,ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ...!Όσοι δεν αφανιστούμε από τα μαχαιρώματα,τους βιασμούς και τις ληστείες,θα αφανιστούμε από μεταδοτικές αρρώστειες...''μια χαρά δουλεύει ο σχεδιασμός'' του ΣΦΥΡΙΖΑ(αδιάφορα)!! Επανάσταση δεν θέλαμε;;Το ''κράτος'' των Εξαρχείων,δεν θέλαμε;;Και ακόμα δεν έχουμε δεί τίποτα,αδέλφια...! Οχετός η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πατσαβούρα , βρώμα Συριζαία του ΚΕΡΑΤΑ Βρωμόσκυλο κουμουνίστρια Χριστοδουλοπούλου πόσα σου δίνουν οι σιωνιστές για να κάνεις την Ελλάδα μπουρδέλο . ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 . ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ . ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ . ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ . ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παναγιωτη δε μας γαμας λεω εγω μας τα εχεις πρηξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε λίγο ρε βλάκα κοματόσκυλο που θα σε γαμίσουν οι Αφγανοί λαθρομετα νάστες εσένα και τις κόρες σου θα δεις τι ωραία θα είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός που το παίζει αστυνόμος Σαίνης είναι μέσα από το Δημαρχείο και είναι ο ρουφιάνος του Δημάρχου . Το ωραίο είναι ότι τον έχουν κλέψει και αυτόν οι λάθρο και κάνει τον ψύχραιμο ο μαλ..... Πάντως έχουν πάθει την πλάκα τους εδώ μέσα και ψάχνουν να βρουν ποιος ξεσηκώνει τον κόσμο με τις μαλ.... που κάνουν . Ένας φίλος από το Δημαρχείο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή