Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΕΝΤΥΠΟΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΑΠΡΙΛΙΟΥ (ΤΕΥΧΟΣ 527). ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ

Κυκλοφόρησε και διανέμεται ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" μηνός Απριλίου. Η Πασχαλιάτικη έκδοσή μας (αρ. τεύχους 527) έχει ως ...

πρωτοσέλιδο τίτλο "ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΛΑΒΑΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ", αναφερόμενη στη σταυρική θυσία του Ιησού, την Ανάστασή του και πώς το γεγονός αυτό μπορεί να συσχετιστεί με τη σημερινή πραγματικότητα. Πώς μπορεί να επέλθει η...ανάσταση του ελληνικού λαού ο οποίος "σταυρώνεται" τα τελευταία 5 χρόνια; 
Μεγάλο μέρος της εφημερίδας καταλαμβάνει το θέμα της παρέλασης, που τελικά δεν έγινε στον Χολαργό! Η αυστηρή απάντηση του Δημάρχου ο οποίος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους απέκλεισε τους εφέδρους από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στου Παπάγου, την απάντηση του Ταξίαρχου ε.α. κ. Τζιάκη, αλλά και η ματαίωση της παρέλασης με τη...βροχή ανακοινώσεων/δηλώσεων από τους επικεφαλής των παρατάξεων, δίνουν όλο το στίγμα των όσων έγιναν ή δεν έγιναν στην εθνική μας επέτειο, στον Χολαργό. 
Ρεπορτάζ για την αγορά Χολαργού, η στάση της κυβέρνησης απέναντι στους πληγέντες από την κρίση και ρεπορτάζ για τον αιφνίδιολ θάνατο του Γιάννη Ροκόφυλλου, συμπληρώνουν την ύλη της εφημερίδας. 
Ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" διανέμεται στα καταστήματα Χολαργού, ενώ μπορείτε να τον βρείτε στα ΚΕΠ, ενώ οι συνδρομητές θα τον πααλάβουν μέσω ΕΛΤΑ στο σπίτι τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου