Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΤΩΡΑ! ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ 7η ΣΤΑΣΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

Μέχρι πριν από λίγα λεπτά περιπολικό της Αστυνομίας βρισκόταν μεταξύ 6ης και 7ης στάσης μετά από κλοπή τσάντας  από γυναίκα, που...


διέπραξαν αλλοδαποί! όπως καταγγέλθηκε, οι αλλοδαποί άρπαξαν την τσάντα από τη γυναίκα που περπατούσε ανυποψίαστε στο ύψος μεταξύ 6ης και 7ης στάσης στην Μεσογείων. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε οι αλλοδαποί (Πακιστανικής ή Αφγανικής κ,καταγωγής) οι οποίοι χρησιμοποιούν μηχανάκι για να διαφύγουν, χρησιμοποιούν συχνά ως ...στέκι το σημείο αυτό της Λ. Μεσογείων το οποίο θεωρείται πιο ήσυχο και απόμακρο από τα άλλα και ....χτυπάνε ανύποπτους πεζούς, κυρίως γυναίκες, χρησιμοποιώντας συχνά και βία. Αφού αρπάξει ο ένας τη τσάντα, ανεβαίνει στο μηχανάκι που τον περιμένει ο συνοδός του και διαφεύγουν!!!

13 σχόλια:

  1. ΧΑΟΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ . ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΥΜΗΤΤΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΡΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ . ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ . ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε ΜΑΚΗ καλημέρα,
    Το ξέρω οτι μου είπατε οτι δεν μπορείτε να ανοίγετε διάλογο ξεχωριστά με κάθε αναγνώστη και αυτο ειναι απολύτως λογικό σεβαστό και αποδεκτό.
    Ομως θα ήθελα να ασχοληθείτε αλλη μια φορά με το άρθρο που αφορά τον κύριο Μυριαλλη διότι εγω προσωπικά σαν σχολιαστής βίωσα τον τραμπουκισμό τον εκφοβισμό και ένιωσα πως δεν είχα ελευθερία λόγου,οχι απο εσάς βέβαια εσείς μου αναρτήσατε και το σχόλιο,αλλα απο τους υπόλοιπους σχολιαστές οι οποίοι έβριζαν και απειλούσαν μονο και μονο επειδή είχα αντίθετη άποψη απο αυτούς!
    Εσείς ειναι γνωστό οτι μάχεστε υπέρ της ελευθερίας του λόγου και σαν υπερασπιστής αυτής θα ήθελα να βάλετε σε τάξη τους σχολιαστές αυτούς.
    Παρακάτω σας παραθέτω ολα τα σχόλια του άρθρου για να διαπιστώσετε ιδιοις ομασι το τι έγινε στην δυγκεκριμενη ανάρτηση!!!

    Δικά μου σχόλια ειναι κατα σειρά τα
    1ο(3:37), 5ο(10:34), 9ο(11:33), 11ο(1:44), 13ο(6:10)
    Δείτε το το εχει γίνει και περιμένω απάντηση με την επίσημη θεση σας.
    Με κάθε εκτίμηση ένας αναγνώστης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://indobserver.blogspot.gr/2015/04/blog-post_536.html?m=1
    Αυτο ειναι το λινκ!!!
    Μπειτε κ δειτε
    Ευχαριστω εκ των πρωτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου καλή σου μέρα . Εδώ γίνετε χαμός στον Χολαργό και εσύ ασχολήσαι με τον Μύριαλλη . Έχουν ρημάξει τα πάντα οι λαθρο . Αυτό δεν σε αγγίζει . ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ανυπεράσπιστους ανθρώπους και δεν λες μια κουβέντα . Εσύ δεν φοβάσαι για τους δικούς σου ανθρώπους η δεν σε νιάζει . Πες μας την γνώμη σου . Δεν βλέπεις τι γίνετε σε όλη την Ελλάδα . Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχει σκοπό να σου απαντήση δεν τον ενδιαφέρει τι γίνετε γύρω του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ .........!!!!
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ .........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΤΣΑΣ ΤΗΣ ΤΑΣΙΑΣ............
    ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ, ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ, ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ, ΚΑΤΟΥΡΟΥΝ, ΧΕΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ!
    ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΧΑΛΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Χολαργός έχει γίνει κέντρο εγκληματικών στοιχείων , βιαστών και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . Ο Δήμαρχος τι κάνει η τι σκοπεύει να κάνει εάν κάνει κάτι . Πριν από λίγο στον άνω Χολαργό λήστευσαν δύο γερόντια στην είσοδο πολυκατοικίας και τους πήραν 35 Ευρώ . Ευτυχώς δεν τους σκότωσαν οι λάθρο της Τασίας . Αυτή η σκύλα μισεί την Ελλάδα και θα την κάψει όλη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΕΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΙΓΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχουν κλέψει όλα τα ποδήλατα των παιδιών στην πλατεία Κύπρου και δεν μιλάει κανένας . Πακιστανοί λαθραίοι έχουν ρημάξει τα πάντα . Που στο διάολο θα πάει αυτή η κατάσταση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΗΟΨΙΦΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙΙΙΙΙ (ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή