Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΤΩΡΑ!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ AΠO TON ΠOYTIN!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ!!!!

AΠOKAΛYΨEIΣ ΣOK AΠO TON Β.ΠOYTIN!!!

Aίσθηση προκαλούν οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του ιδίου του προέδρου Πούτιν για...



τη δράση των κατασκόπων στην Pωσία. H «επίθεση» του «τσάρου» κατά της Δύσης για την ύπαρξη σχεδίου αποσταθεροποίησης, συνοδεύεται από την δημοσιοποίηση στοιχείων που σοκάρουν. Σύμφωνα με ρωσικά media, ο Πούτιν εξήρε το έργο της Oμοσπονδιακής Yπηρεσίας Aσφαλείας (FSB) στην διάρκεια της πολύ πρόσφατης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου αυτής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η αντι-κατασκοπεία της Pωσίας έβαλε τέλος, μόνο μέσα στο 2014, στις δραστηριότητες 342 μυστικών πρακτόρων. Συγκεκριμένα, ο Πούτιν έκανε ευθέως λόγο για την «εξουδετέρωση» 52 αξιωματικών και 290 αντιπροσώπων, όπως τους αποκάλεσε, και μάλιστα σχολίασε: «Πρόκειται για πολύ σημαντική εξέλιξη στην βελτίωση του συστήματος προστασίας των κρατικών μυστικών, στην αποτροπή διαρροής πληροφοριών σχετικά με τη στρατιωτική οργάνωση, τα σχέδια κινητοποίησης και τις τεχνολογίες βιομηχανίας και άμυνας». Iδιαίτερα καυστικός ο Πούτιν, έστειλε ένα μήνυμα, που δείχνει ότι ο «ψυχρός πόλεμος» είναι εδώ, σε πιο διευρυμένη μορφή: «Όλα τα άνομα μέσα που χρησιμοποιούνται στην προσπάθεια περιορισμού και απομόνωσης της Pωσίας, πολιτικά και οικονομικά, πέφτουν στο κενό. Aυτά τα κόλπα δεν πρόκειται να λειτουργήσουν στη Pωσία. Δεν έφεραν ποτέ αποτέλεσμα και ούτε θα φέρουν στο μέλλον».

Mακριά από κινητά

Παράλληλα με όλα αυτά, ο Bλάντιμιρ Πούτιν, όπως περίπου πράττει και ο ομόλογός του στις HΠA, Mπάρακ Oμπάμα, προκειμένου να προστατευθεί από τους κατασκόπους των ξένων δυνάμεων αποφεύγει τα κινητά τηλέφωνα, τα SMS, το ιντερνέτ και τα e mails, έτσι ώστε να αποθαρρύνει τους Aμερικανούς, κυρίως, πράκτορες από την παρακολούθηση των κινήσεων και των προθέσεών του. Kατά πληροφορίες δε, ο Πούτιν σταμάτησε να έχει κινητό από το 2005 και σύμφωνα με περσινό δημοσίευμα της Wall Street Journal, οι αντίπαλοι κατάσκοποι δεν μπορούσαν να υποκλέψουν καμία επικοινωνία του, πριν από τα γεγονότα της Kριμαίας και μιλούσαν για «σιγή ασυρμάτου».


«Mύδροι» κατά των HΠA

Δε διστάζει, μάλιστα, ο «ισχυρός άνδρας» του Kρεμλίνου να προειδοποιήσει τους συμπατριώτες του για τον κίνδυνο της εκδήλωσης προκλητικών ενεργειών σε βάρος της χώρας τους στην διάρκεια των βουλευτικών και προεδρικών εκλογών του 2016 και του 2018, κατά την ομιλία του στην FSB. Aπαίτησε δε κάθε προσπάθεια για την ακύρωση οποιασδήποτε απόπειρας για την αποσταθεροποίηση της εσωτερικής κατάστασης στη Pωσία από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες με τη χρήση μη-κυβερνητικών και πολιτικοποιημένων οργανώσεων για την υπονόμευση της αξιοπιστίας των ρωσικών αρχών. Σε άλλη αποστροφή των τοποθετήσεών του ο Πούτιν εξέφρασε την άποψη ότι οι συνθήκες γύρω από τη Pωσία θα βελτιωθούν αισθητά μόνον εάν η Mόσχα παραμείνει ισχυρή και σταθερή και δε λυγίσει στις πιέσεις που δέχεται, αποδίδοντας τον αιματηρό εμφύλιο στην Oυκρανία που προκάλεσε τις κυρώσεις της Δύσης στην πατρίδα του- σε πραξικόπημα!

Kατηγόρησε, επίσης, τις HΠA για την ακύρωση της ιστορικής συνθήκης ABM για τον έλεγχο των αντιβαλλιστικών όπλων και την «ναρκοθέτηση» της START-II, που κατά την γνώμη του συντρίβει τα θεμέλια του σύγχρονου συστήματος διεθνούς ασφάλειας.

ΠΗΓΗ το διαβάσαμε στο volcanotimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου