Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! "ΝΑΙ, Ή ΌΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ"!

Το έχουμε προβλέψει από τις 6 Μαρτίου ότι ο Τσίπρας πάει για δημοψήφισμα. Και μάλιστα έχουμε πει τι ακριβώς θα υποχρεώσουν τον λαό να ψηφίσει σε αυτό το δημοψήφισμα: δείτε εδώ τι γράφαμε.
Ο πρωθυπουργός λοιπόν με τη χθεσινή του συνέντευξη προανήγγειλε...

σκληρά μέτρα τα οποία για να περάσουν θα πρέπει να τα εγκρίνει με δημοψήφισμα ο λαός!!! Τι λες ρε ομορφόπαιδο; Ποιος σου είπε ότι ο λαός σε ψήφισε γι να τον βάλεις να...ξαναψηφίσει αν θέλει να τον σφάξεις με νέα μέτρα; Αν ήταν έτσι δεν χρειαζόταν εσένα στην κυβέρνηση. Είχε το ντουέτο Σαμαρά-Βενιζέλου που είναι και έμπειροι...χασάπηδες! Έπρεπε να βγεις εσύ για να ξαναβάλεις τον λαό στα μνημόνια; Και δεν ντρέπεσαι; Αντί να παραιτηθείς, θέλεις τον λαό συνένοχο στις μακακίες σου; Ουστ! 

2 σχόλια:

  1. ΗΤΑΝ ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ .
    ΑΦΟΥ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Ή Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ;

    ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΜΗΠΩΣ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΑΥΤΗ .
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ, Ο ΙΔΙΟΣ ,Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι φυσικό να αναρωτιέσαι φίλε μου,η διακυβέρνηση της χώρας δεν έχει καμμία σχέση με τα 15μελή των σχολιαρόπαιδων...!Δυστυχώς,την πατήσαμε όλοι οι Ελληνες,θα πορευτούμε προς την απόλυτη καταστροφή,γιατί την χώρα την κατέλαβαν ''ερασιτέχνες'',ή ακόμα χειρότερα, ''μαθητευόμενοι μάγοι''!!Πήγαμε για μαλί και θα βγούμε γουλί...! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή