Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ!!! ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ...ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΑΝΕΚΕΝ!!!

Το Δελτίο Τύπου που μας εστάλη για την εντυπωσιακή δράση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στην ημέρα για τα αδέσποτα ζώα υπήρχαν και πολλές φωτογραφίες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η φωτό του Δημάρχου δίπλα στο πανέμορφο...φωτομοντέλο. Δυστυχώς δεν συνόδευε καμία λεζάντα τις φωτογραφίες με αποτέλεσμα να ...μυρίζουμε τα νύχια μας μπας και ανακαλύψουμε ποιοι φωτογραφίζονται με ποιες! Και καλά τους δικούς μας τοπικούς άρχοντες τους γνωρίζουμε: τον  Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο και την Αντιδήμαρχο κα Νικάκη. Αλλά τι γίνεται με τα υπόλοιπα εικονιζόμενα πρόσωπα; Οπότε κι εμείς μη μπορώντας να βρούμε ποια είναι αυτή η εντυπωσιακής ομορφιάς εικονιζόμενη κυρία, είπαμε ότι ο Δήμαρχος φωτογραφίζεται με Super φωτομοντέλο:! Θα πάθετε πλάκα. 
Όλα καλά και άγια στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού και συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία τους, όμως ρε παιδιά, μια λεζάντα πρέπει να συνοδεύει τις φωτογραφίες σας. Ποιοι και ποιες εικονίζονται και για ποιο λόγο ποζάρουν; Τι θέλουν να δείξουν; Συγγνώμη, αλλά εμείς δεν γνωρίζουμε τις κυρίες, παρά μόνο τις Νόνη Δούνια και έχουμε ακούσει ότι κα Μαρία Κορινθίου είναι όμορφη. Λέτε να είναι αυτή που εικονίζεται δίπλα στον Δήμαρχο; Κάποιοι πρέπει να τα προσέχουν αυτά στο γραφείο τύπου του Δημάρχου. 
Κατά τα άλλα, ιδού τo δελτίο τύπου για τη δράση του Δήμου στην ημέρα για τα αδέσποτα ζώα.


Χολαργός, 4 Απριλίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τα αδέσποτα, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργάνωσε μια πολύ σπουδαία εκδήλωση με σύνθημα «Ζούμε Μαζί», όπου σκοπός της ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των ...


κατοίκων της πόλης, όσον αφορά στα αδέσποτα αλλά και στα δεσποζόμενα ζώα.

Αξιόλογοι προσκεκλημένοι μίλησαν για τη συμβολή των ζώων στη ζωή των ανθρώπων. Για την ανιδιοτελή αγάπη που μας προσφέρουν, για το ρόλο τους στη ζωή των παιδιών, των οικογενειών, των μοναχικών ανθρώπων αλλά και στην ψυχολογία μας.
Επίσης έγινε ενημέρωση από τον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο και την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Νικάκη, για τις ενέργειες του Δήμου όσον αφορά στα αδέσποτα ζώα και συγκεκριμένα για την προμήθεια ειδικού  βαν για τη μεταφορά τους προς τους απαραίτητους προορισμούς, όπως ιατρεία, πανσιόν και οικογένειες  καθώς και  ειδικό εξοπλισμό εντοπισμού και φροντίδας τους.
Αυτή ήταν η πρώτη εκδήλωση, από μια σειρά που έχουν προγραμματιστεί από το Δήμο Παπάγου – Χολαργού, με βασικό μέλημα της Δημοτικής Αρχής τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των κατοίκων της πόλης, αναφορικά με τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν άνετα και ελεύθερα την καθημερινότητά τους.
Προτεραιότητά του Δήμου και πάντα σε συνεργασία με τις τοπικές φιλοζωικές οργανώσεις, είναι η καλλιέργεια της συνείδησης όλων,  σε ότι έχει σχέση με τα ζώα και η αντιμετώπισή τους όπως κάθε μορφή ζωής.
Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού ευχαριστεί όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια και συγκεκριμένα:
Τις κυρίες Μαρία Μπεκατώρου, Νόνη Δούνια, Άννα Κουρή, Κατερίνα Τσαβάλου, Σόφη Πασχάλη και τη Μαρία Κορινθίου, η οποία παρουσίασε την εκδήλωση, που φωτογραφήθηκαν αφιλοκερδώς, ενισχύοντας αυτή τη σπουδαία προσπάθεια.
Επίσης τη SAPT Hellas, τις ATHENS DOG TRAINING CLUB & VONDAVID SPORTING DOG, τη δημοσιογράφο στο ΒΗΜΑ Ίριδα Καλφοπούλου, την ψυχολόγο Κατερίνα Διγενή, τον Μαιευτήρα – Γυναικολόγο Παναγιώτη Πολύζο, τους εθελοντές των φιλοζωικών οργανώσεων και της Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού και φυσικά στα παιδιά των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου για τις πολύ όμορφες ζωγραφιές τους, μέσα από τις οποίες εξέφρασαν την αγάπη τους για τα ζώα.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων


6 σχόλια:

  1. Τα αδέσποτα τα ΟΡΚ τους λαθρομετανάστες της Αμυγδαλέζας να μαζέψεις Δήμαρχε να ξεβρομίσει ο τόπος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος Νικάκη φωτογραφίζονται για τα ζώα. Ηταν τόσο μεγάλη η χαρά τους που ξεχάσαν να βάλουνε το καρότσι για το κοινωνικό παντοπωλείο για τους συνανθρώπους μας, ασε σήμερα που είχανε πάει τις τιμές στα ύψη χωρίς κανέναν μα κανένα έλεγχο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΔΕΣΠΟΤΗ" ΜΑΥΡΗ ΚΑΛΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ CK .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΝΙΚΑΚΗ για να φανεί οτι προσφέρει έργο δεν πήγε να τιμήσει στο 40ημερο μνυμόσυνο του ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΥ που τόσο πολύ την είχε βοηθήσει για να εκλεγεί. ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλητεία με τα ανώνυμα σχόλια, ψευδή συκοφαντικά τις περισσότερες φορές, υβριστικά και διαστρεβλωμένα τις υπόλοιπες φορές επιβάλλεται να τελειώσουν και αυτό πρέπει να το εφαρμόσει ο κος Βραχιολίδης. Αυτός είναι που έχει την εφαρμογή ενεργοποιημένη. Εξάλλου τα ανώνυμα τα γράφουν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Τους ξέρουν και οι πέτρες. Τα αρχικά τους είναι, Π.Ι. , Β.Α. και έπεται συνέχεια!
    Η τεχνολογία αναπτύσσεται ραγδαία!!!
    Προσοχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσυ που τους βρήκες γιατί είσαι ανώνυμος-η ? Αυτούς του ξέρουν η πέτρες οπως λες . Εσένα ποιός ξέρει ? Α.Χ (αντε χεσου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή