Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΣΟΚ! ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΝΕΚΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένας δουλέμπορος έριξε στην θάλασσα, γεμάτη με καρχαρίες… 

το πτώμα ενός μετανάστη που είχε χάσει την ζωή του κατά τον διάπλου της Μεσογείου. Ο θάνατος του είχε προέλθει από την εισπνοή καυσίμων.
Ο εν λόγω δουλέμπορος συνελήφθη από την αστυνομία της Ραγκούζα, στην Σικελία, με την κατηγορία υποστήριξης της παράνομης μετανάστευσης, αλλά και για την εγκατάλειψη στην θάλασσα του πτώματος του άτυχου μετανάστη.
Στο μεταξύ, οι αφίξεις μεταναστών και προσφύγων στην Ιταλία συνεχίζονται σε αδιάκοπο ρυθμό: σύμφωνα με τις προβλέψεις των αρμόδιων αρχών, μέχρι σήμερα το βράδυ, ο συνολικός αριθμός των αποβιβάσεων από την αρχή του χρόνου, είναι πολύ πιθανόν να ξεπεράσει τις είκοσι χιλιάδες.
Πηγή, http://mikroskopio.gr/

1 σχόλιο:

  1. Με Μακη εχω μια ένσταση όσον αφορά την ανάρτηση του Μυρωνα Μυριαλλη.
    http://indobserver.blogspot.gr/2015/04/blog-post_280.html
    Εδώ σας παραθέτω το λινκ της δικια σας ανάρτησης απο την οποία πληροφορήθηκα το συμβάν.
    Φαίνεται οτι ο κύριος Μύρωνας καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας προκειμένου να ακουστούν οι εικασίες του!Ειναι δυνατόν να λέει στον κόσμο οτι θα τρέχουν με τις πιτζάμες θα ειναι με τα εσώρουχα πανικόβλητοι και θα τρέχουν και οτι αυτός θα γελάει;
    Ειναι σοβαρά πράγματα αυτά;
    Ας έρθουμε στα λογικά μας!!
    Σαν σοβαρή εφημερίδα θα επερπε να εκφράσετε την άποψη σας επ´αυτού,αφού είστε μια εφημερίδα που κανει σχόλια και εχει την άποψη της και να μην γίνετε βοηθός του κυρίου Μυρωνα στο κλίμα τρομοκρατίας που θέλει να καλλιεργήσει!!
    Απο την στιγμή που δέχεστε και φιλοξενείτε τέτοια άρθρα στην εφημερίδα σας θα πρέπει να διαφοροποιεί ρε την θέση σας εαν διαφωνείτε.Αλλιως(δηλαδή αν συμφωνείτε)μην κανετε τίποτα,αν και δεν θελω να πιστεύω οτι θέλετε να καλλιεργήσετε κλίμα τρομοκρατίας και πανικού χωρίς λόγο και αιτία μονο και μονο για την προσκοπική φιλοδοξία-προσδοκία απόκτησης φήμης ενός ανθρώπου!!!!
    Θα ήθελα σαν αναγνώστης σας να πάρετε θέμα πει του θέματος και να μου απαντήσετε σε αυτά τα ερωτήματα που έθεσα σχετικά με το ποια ειναι η θέση σας σχετικά με τα σχόλια του Μυρωνα.
    Θα περιμένω απάντηση σας,
    Με κάθε εκτίμηση ένας αναγνώστης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή