Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ: "ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ"! ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ: "ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΜΗ..."!

Να γελάει ή να κλαίει κανείς με την κυβέρνηση που θα έσκιζε τα μνημόνια; "Τέλος στα μνημόνια" βροντοφώναξε αμέσως μετά τις 25 Γενάρη, για να αρχίσει σταδιακά τις κωλοτούμπες! 
Σήμερα προσέρχεται στις διαπραγματεύσεις χωρίς μπατζάκια! Ποιο...


πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και ποιες δεσμεύσεις απέναντι στον ελληνικό λαό; Όλα πήγαν στο βρόντο κατά παρόμοιο τρόπο (με δίμηνη καθυστέρηση) που ο Σαμαράς πέταγε στα σκουπίδια τις δεσμεύσεις το στα Ζάππεια! 
Η κυβέρνηση φέρεται έτοιμη να σκύψει το κεφάλι στις εξωφρενικές απαιτήσεις των δανειστών οι οποίες αποτελούν συνέχεια του...προγράμματος που τηρούσε ο Σαμαράς. Εκεί από όπου είχε μείνει ο δοσίλογος Μεσσήνιος, ξεκινούν οι σημερινές διαπραγματεύσεις με τον Τσίπρα: "Αυξήστε τον ΦΠΑ σε όλα τα νησιά και προχωρήστε άμεσα σε ομαδικές απολύσεις" απαιτούν οι εκβιαστές! 
Κι ενώ αυτά ζητούν οι υπεύθυνοι της γενοκτονίας των Ελλήνων, η κυβέρνηση Τσίπρα συζητά ακόμη μαζί τους, χωρίς να τους στείλει στο διάολο! Και μάλιστα φέρεται αισιόδοξη ότι οι διαπραγματεύσεις (του yes men) θα καταλήξουν σε συμφωνία!  

1 σχόλιο: