Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ! ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!

Προτείνουμε να συλληφθεί πάραυτα ο Σαμαράς. Μόνο ο Γιώργος Κουρής ή ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Λάκης Γαβαλάς θα συλλαμβάνονται για χρέη στις τράπεζες και στο Δημόσιο; Ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν πρέπει να έχει την ίδια τύχη;
H Nέα Δημοκρατία βρίσκεται πλέον υπό "κατάσχεση" καθώς έφτασαν στη Συγγρού δύο κατασχετήρια σε μια ημέρα! 
 
Η ΝΔ, όπως και το ΠΑΣΟΚ που καταχρέωσαν τον ελληνικό λαό επί 40...
χρόνια (με την ψήφο του Έλληνα πολίτη), ήθελε να βάλει τάξη στις τσέπες των άλλων, τη στιγμή που δεν μπορούσε να εκπληρώσει τις δικές του στοιχειώδεις υποχρεώσεις.
 
Πνιγμένη στα χρέη είναι πλέον και με το νόμο η Νέα Δημοκρατία αφού, σύμφωνα με το defencenet.gr  το μεσημέρι της Τρίτης κατέφθασε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και δήμευσης λογαριασμών του κόμματος από την εταιρεία Spot Thomson του Δημήτρη Μαύρου. 
 
Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις ανεξόφλητες οφειλές του κόμματος προς τη συγκεκριμένη εταιρεία.
 
Τα συγκεκριμένα ασφαλιστικά μέτρα δεν είναι το μοναδικό σοκ για τους ιθύνοντες του κόμματος αφού στη Συγγρού κατέφθασε και το κατασχετήριο του κτηρίου από την τράπεζα στην οποία ανήκει. 
 
Το κτήριο αρχικά ανήκε στην εταιρεία του Μπάμπη Βωβού αλλά μετά την πτώχευσή της περιήλθε στην ιδιοκτησία της τράπεζας και τα ανεξόφλητα ενοίκια.
 
Όλα αυτά φυσικά έρχονται να προστεθούν στους μισθούς των υπαλλήλων οι οποίοι δεν έχουν καταβληθεί.
 
Να σημειώσουμε ότι οι τράπεζες ανήκουν πλέον στο κράτος μετά την ανακεφαλαιοποίηση τους, συνεπώς μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι το τραπεζικό κατασχετήριο, δεν έρχονταν όσο ήταν η ΝΔ στην εξουσία.
 
Η έξωση της ΝΔ από τη Συγγρού αποτελεί τεράστιο πλήγμα για την παράταξη καθώς εξοργίζει ακόμα περισσότερο τον Έλληνα πολίτη το θράσος των τότε κυβερνώντων.
 
Ερχόταν ο Γ.Χαρδούβελης που είχε βγάλει όλα τα λεφτά του στο εξωτερικό και μας έλεγε "Φερθείτε πατριωτικά και φέρτε τα λεφτά σας μέσα"!
 
Κι αυτός τα έστελνε έξω!
 
Είχαμε και το νούμερο 1 σύμβουλο του Α.Σαμαρά, τον παραλίγο υπουργό Οικονομικών Σ.Παπασταύρου, που και αυτός είχε βγάλει τα λεφτά του έξω! Και διαπραγματευόντουσαν με τους πιστωτές που τα γνώριζαν όλα αυτά.
 
Τώρα προκύπτει ότι οι άνθρωποι που ήταν έτοιμοι να κατασχέσουν την πρώτη κατοικία των Ελλήνων, τα έκαναν όλα αυτά με δανεικά και αγύριστα στα οποία εγγυητές είχαν μπει όλοι οι Έλληνες πολίτες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου