Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;

Ερώτημα δικό μας: Γιατί δεν λένε το ονομά της; Γιατί το κρατούν κρυφό; 
Θύμα μαφιόζικης επίθεσης έπεσε πριν λίγες μέρες η διάσημη παρουσιάστρια...

που μετρά περισσότερα από 20 χρόνια καριέρας στην ελληνική τηλεόραση και το ραδιόφωνο.
"Έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της με φαλτσέτα"



Οπως δήλωσε στο Newsit o ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης "καταρχάς πρόκειται για μια επιστήθια φίλη μου που την γνωρίζω 20 χρόνια. 

Το αυτοκίνητο το οδηγούσε κατά διαβολική σύμπτωση ο σύντροφος της και το περιστατικό συνέβη όταν την πήγαινε στο κανάλι που εργάζεται πριν από περίπου 15 ημέρες. Κάποια στιγμή ο οδηγός διαπίστωσε οτι δεν υπακούουν τα φρένα αλλά τελικά κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα. Πρόκειται εν τω μεταξύ για ένα πολύ καλό αυτοκίνητο, ένα τζιπ. 

Οταν πήγαν στο συνεργείο, οι ειδικοί διαπίστων οτι υπάρχει πρόβλημα στα φρένα και κλήθηκαν εμπειρογνώμονες οι οποίοι αποφάσισαν οτι δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός αλλά υπήρξε παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι. 

Διαπιστώθηκε οτι ήταν κομμένο με φαλτσέτα το σωληνάκι των υγρών των φρένων. Ενα σωληνάκι το οποίο από εξω έχει πλαστικό και δεν μπορεί έτσι εύκολα να κοπεί. 

Πρόκειται για μια παρουσιάστρια η οποία είναι εξαιρετική κοπέλα, που ποτέ δεν έχει προκαλέσει, είναι από τα πιο σεμνά και τα πιο καλά παιδιά της τηλεόρασης. 

Η παρουσιάστρια αμέσως μόλις πήρε στα χέρια της το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη και μάλιστα η εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά αγνώστων. 

Ελπίζουμε να βρεθούν γρήγορα οι ένοχοι γιατί δε σας κρύβω ότι είναι σοκαρισμένη και φοβισμένη. Βέβαια είναι ιδιαίτερα προσεκτική από το γεγονός και μετά καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως κάποιος ήθελε το κακό της. 

Η ίδια στην κατάθεσή της στην αστυνομία είπε οτι δεν ξέρει κάποιον που θα ήθελε να τη δολοφονήσει. Και πραγματικά σας λέω οτι δεν πάει πουθενά το μυαλό της. 

Πρέπει να σεβαστούμε την έρευνα των διωκτικών αρχών γιατί είναι μια σοβαρή υπόθεση" είπε τέλος ο κύριος Τσούκαλης. 

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου