Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΡΕΕΕ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΡΘΙΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΝΈΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ! ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΝΕΑΡΗ, ΟΜΟΡΦΗ ΗΘΟΠΟΙΟ!

Η πρώην γυναίκα του ηθοποιού Κώστα Αποστολάκη,
Αμέλια Αναστασάκη. 
Μερικοί τι νομίζουν ότι είναι ο γάμος και η οικογένεια; Άντε, περάσαμε καλά, πάμε γι΄άλλα; Εμάς πάντως αυτή την εντύπωση μας δίνουν ορισμένοι και ειδικά αυτοί που κινούνται στον χώρο του θεάματος! Σαν τον Κώστα Βουτσά για παράδειγμα ο οποίος αντί να προσαρμοστεί με την...


ηλικία του, τα έχει φτιάξει με ένα κορίτσι 46 χρόνια μικρότερή του και ετοιμάζεται να κάνει οικογένεια και παιδί μαζί της! 
Ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης, ενώ είχε φτιάξει μια ωραία οικογένεια με τη δημοσιογράφο Αμέλια Αναστασάκη, ενώ έκανε μαζί της μια κόρη, τη διέλυσε για τα μάτια μιας ωραίας συναδέλφου του. Το πιο κουφό όμως είναι τι απάντησε ο ηθοποιός σε ερώτηση δημοσιογράφου (Πρώτο Θέμα) αναφορικά με τον απολογισμό της έγγαμης ζωής του με την Αμέλια Αναστασάκη. Δείτε τι απαντά ο ηθοποίος:
«Μια πολύ γλυκιά γεύση γιατί περάσαμε ωραία και το αποτέλεσμα του γάμου μας είναι η κόρη μας, Αγάπη - Ιουλία, την οποία δεν αλλάζω με τίποτα στον κόσμο. Και τώρα που μεγάλωσε λίγο, και μπορούμε να επικοινωνούμε περνάμε υπέροχα. Έχουμε μοναδική χημεία. Περιμένω με ανυπομονησία να μεγαλώσει κι άλλο για να επικοινωνούμε ακόμα περισσότερο».
Το νέο αμόρε του ηθοποιού, η σέξυ Πηνελόπη Πλάκα! 
Δηλαδή, με άλλα λόγια, ο Κώστας Αποστολάκης λέει: "καλά περάσαμε, κάναμε κι ένα παιδί, τώρα πάμε γι' άλλα"! Γι' αυτό λέμε, μερικοί είναι τόοοσο... ώριμοι που θεωρούν ότι ο γάμος και η οικογένεια είναι μια περιπετειούλα, για να κάνουμε το κέφι μας, να κάνουμε παιδιά, να νομίζουμε ότι επικοινωνούμε μαζί τους υπέροχα και να περιμένουμε με ανυπομονησία να μεγαλώσουν κι άλλο για να επικοινωνούμε ακόμα περισσότερο!!!  Αλλά κατά τα άλλα δεν τα αλλάζουμε με τίποτε τα παιδιά μας!!!
'Ετσι, με τέτοια υπευθυνότητα αντιμετωπίζουν ορισμένοι το θέμα της οικογένειας! Αντί να κρατήσουν  με νύχια και με δόντια την οικογένεια, αντί να θυσιαστούν για τα παιδιά τους, ώστε να μεγαλώσουν με μάνα και πατέρα, όταν μάλιστα ο ένας από τους δύο γονείς (εν προκειμένω ο πατέρας) ομολογεί ότι πέρασα πολύ καλά και απέκτησα με το έτερον ήμισυ ένα παιδί ως καρπό της ευτυχίας μας, διαλύουν την οικογένειά τους, αφήνοντας το παιδί τους ξεκρέμαστο, απλά ανυπομονώντας να μεγαλώσει μπας και επικοινωνήσουν μαζί του στο μέλλον! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου