Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΤΙΓΚΑΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΝΟΥΣΗ: "ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΠΑΓΟΥ"!


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΠΑΝΟΥΣΗ

Όχι στην Κατάργηση του ΑΤ Παπάγου

Αγαπητέ κ. Υπουργέ,
  
Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου-Χολαργού, ο Συνδυασμός της Μείζονος Μειοψηφίας και ο επικεφαλής της Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας εκφράζουν τον βαθύτατο προβληματισμό τους για τη...

φημολογούμενη συγχώνευση των Αστυνομικών Τμημάτων Παπάγου και Χολαργού.

Η συγχώνευση αυτή, εάν τελικά πραγματοποιηθεί, θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά την ήδη αυξημένη εγκληματικότητα. Η έκταση του ενιαίου Δήμου και ο αριθμός των κατοίκων αλλά και των εργαζομένων στην Κοινότητα Χολαργού δημιουργούν τεράστιες δυσκολίες στην προστασία και ασφάλεια της περιοχής.

Με την κατάργηση του ΑΤ Παπάγου η πόλη υποβαθμίζεται. Περιοχές της Άνω Ζώνης, κοντά στον Υμηττό όπου ο φωτισμός είναι ελάχιστος, θα μείνουν αφύλακτες και εκτεθειμένες στο έλεος των παραβατών. Σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία, η εγκληματικότητα στο άλλοτε ήσυχο προάστιο έχει αυξηθεί κατά 33% σε σχέση με πέρσι. Στον Χολαργό το πρόσφατο έγκλημα στο άλσος αποτελεί τραγικό παράδειγμα.

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου-Χολαργού είναι πεπεισμένη ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αστυνομικών οργάνων ένα μόνον Αστυνομικό Τμήμα δεν θα έχει την δυνατότητα κάλυψης όλου του Δήμου, ώστε να διασφαλιστεί η προστασία των συμπολιτών μας και των περιουσιών τους. 

Αξιότιμε κ. Υπουργέ σας παρακαλούμε θερμά πάρτε τη σωστή απόφαση, έτσι ώστε να παραμείνει ως απολύτως αναγκαίο το Α.Τ. Παπάγου.

  

                                          Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας
                              Επικεφαλής Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης
                                                  Παπάγου-Χολαργού

Η παρούσα επιδίδεται στο

Ιδιαίτερο Γραφείο του κ.Υπουργού

1 σχόλιο:

  1. Από λόγια μπουχτήσαμε ,κ. Τίγκα. Κάντε και κανένα έργο. Πολλά είπατε πως θα κάνετε ,αλλά φως στο τούνελ δεν βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή