Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΣΤΕΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!! ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΑΝ...ΠΑΣΑΣ!

Ο άστεγος του Μετρό Χολαργού μεταφέρθηκε από το σημείο όπου είχε εγκατασταθεί επί ένα σχεδόν χρόνο, δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα μόλυνσης για τον ίδιο και για τους περιοίκους. Κλιμάκιο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, πρι9ν από μερικές μέρες τον μετέφερε (και μπράβο του) και αυτή τη στιγμή ο Αλβανός ρομά, διαμένει...



σε ιδιόκτητο οίκημα του Δήμου, ενώ κάθε μέρα η κοινωνική πρόνοια του δίνει καλό και υγιεινό φαγητό, που φτιάχνει το φιλανθρωπικό ίδρυμα "Το Σήμαντρο"! 

5 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΛΕΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ?????????ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΦΑΓΗΤΟ???!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η κοινωνική προνοια του Συμαντρου, οχι του Δήμου. Του Δημου κοιμάτε και οργανωνει γιορτες με αδεσποτα, αντι να ασχοληθει με τα σοβαρα προβληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπαμε πού μένει:σε ιδιόκτητο οίκημα του δήμου. Το ακριβές σημείο δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί για διάφορους λόγους που έχουν να κάνουν με πολλές παραμέτρους. Ο άστεγος (που τουλάχιστον προς το παρόν δεν είναι άστεγος) φροντίζεται από την κοινωνική πρόνοια του δήμου και φαγητό του προμηθεύει το ΣΗΜΑΝΤΡΟ. Τι δεν καταλάβατε; Πόσο πιο αναλυτικά να το πούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δήμος κάνει πολύ καλά και ασχολείται με όλα τα θέματα που απασχολούν τους Δημότες του και ένα από αυτά είναι και τα αδέσποτα. Εγώ προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα γι αυτό! Επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβώς αυτό λέμε ότι ο Δήμος ασχολείται με τα αδέσποτα αλλά όχι με τους άστεγους. Πόσους μήνες ήταν ο συγκεκριμένος άστεγος στο συγκεκριμένο σημείο. Δεν τον έβρισκε; Βγάλτε και καμία παρωπίδα. Σε πόσους δίνει χαρτζιλίκι αυτός ο Αποστολόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή