Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΡΑΓΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ: "ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ..."! ΕΙΠΕ ΚΙ' ΑΛΛΑ. ΔΕΙΤΕ...

Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου με τις αυθόρμητες αλλά και δηλωτικές του δημοσιογραφικού του κύρους, δηλώσεις του πασίγνωστου, μεγαλοδημοσιογράφου Τράγκα: 


"Ανήκω στην καραμανλική πτέρυγα", δήλωσε σήμερα το πρωί, ενώ δεν παραλείπει να επαναλαμβάνει κάθε τόσο τις φιλικές σχέσεις που έχει με κορυφαία ονόματα της πολιτικής σαβούρας: "Ο φίλος μου Αβραμόπουλος", "ο φίλος μου Στουρνάρας" ή "ο φίλος μου Σαμαράς" και πάει λέγοντας, συνοδεύουν κάθε τόσο πολλές αναφορές του σε πολιτικά πρόσωπα, πρόσωπα που με τις πράξεις του "σταύρωσαν" τον ελληνικό λαό! 
Είναι απαράδεκτο ένας δημοσιογράφος, που θέλει να λέει ότι κουβαλάει κύρος, αξιοπιστία και εμπειρία πάνω του, να δηλώνει την πολιτική του ταυτότητα και πολύ περισσότερο να διατυμπανίζει τις φιλίες που έχει με όλους τους πολιτικούς ολετήρες! Αφενός χάνει την αντικειμενικότητα που πρέπει να τον διακρίνει και την τακτική των ίσων αποστάσεων που οφείλει να κρατά από όλα τα κόμματα και το χειρότερο, με τις φιλίες που διακηρύσσει κάθε τόσο ότι έχει με την πολιτική σαπίλα, είναι σα να ταυτίζεται με αυτή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου