Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΚΡΑΤΟΣ-ΤΖΙΧΑΝΤ! ΣΥΡΕΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΚΑ! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ!!!

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ, ΠΑΣΧΑ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
Πότε επιτέλους το κράτος θα δείξει ανθρώπινο πρόσωπο; Επί Σαμαρά έδειξε το πιο ανάλγητο και απάνθρωπο πρόσωπό του, το ίδιο εξακολουθεί...


να κάνει και σήμερα, με την κυβέρνηση Τσίπρα! Αυτό τουλάχιστον ομολογείται από τους αντιρρησίες του ΑΜΚΑ, αυτούς που για λόγους θρησκευτικής συνείδησης αρνήθηκαν να παραλάβουν τον ΑΜΚΑ, θεωρώντας τον ως αριθμό που συνδέεται με το ηλκτρονικό σφράγισμα και τον 666. Το κράτος λοιπόν ήρθε βιαίως να τους κόψει τη σύνταξη και κάθε πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη! 
Δείτε μερικά ονόματα αρνητών του ΑΜΚΑ, που έχουν σοβαρότατα προβλήματα υγείας και στα οποία το ανάλγητο κράτος έχει κόψει τη σύνταξη και κάθε πρόσβαση σε νοσοκομεία, γιατρούς, σύροντάς τα με αυτό τον τρόπο, βιαίως στον θάνατο:
Αμαλία Παστρουμά: πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη (χρειάζεται 4 ινσουλίνες ημερησίως) και έχει υποστεί μερική τύφλωση!
Βασίλειος Στεφανάκος: είναι καρδιοπαθής, έχει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα (άσθμα).
Θεόδωρος Αργυρόπουλος: είναι μόλις 24 ετών, είναι τετραπληγικός και μετακινείται μόνο με αναπηρικό καροτσάκι! 
Πετρούλα Κροκίδα: 46 ετών, πάσχει από οστεοπόρωση!
Αργυρώ Μπορουτζούδη: με πολλαπλά προβλήματα υγείας! Άσθμα, είναι καρδιακή, υπερτασική και έχει πρόβλημα στα οστά των γονάτων!
Ελένη Σουλελέ: πάσχει από βαριάς μορφής αρθρίτιδα!

Αυτοί είναι μερικοί, ελάχιστοι από τους αρνητές του ΑΜΚΑ. Σε πάνω από 800 άτομα υπολογίζεται ότι φτάνει ο συνολικός αριθμός τους! Και αυτούς, το κράτος τους έχει ξεγράψει από ανθρώπους! Στους λαθρομετανάστες η Πολιτεία μπορεί να παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, στους αρνητές του ΑΜΚΑ, όμως, όχι! Τους σέρνει στον θάνατο! Ως άλλος τζιχάντ!
Σε όλα όσα αναφέρθηκαν, πέπει να υπολογίσουμε ότι για πολλούς από τους αρνητές του ΑΜΚΑ δεν γνωρίζουμε από τι πάσχουν, διότι δεν έχουν καμία πρόσβαση στα νοσκομεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου